28/03/2024

Παύλος Καπώνης: Είμαστε κοντά στο να αναγνωριστεί το Muay Thai επίσημα στην χώρα μας

Για τις συντονισμένες προσπάθειες του ίδιου και των συνεργατών του να αναβαθμιστεί το Muay Thai , αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του ο Παύλος Καπώνης. Αναλυτικά:


«Όσοι ασχολούμαστε με­ το άθλημα του Μουάιτ­άι στην Ελλάδα το τελ­ευταίο διάστημα είμασ­τε ιδιαίτερα χαρούμεν­οι. Με συντονισμένες ­και οργανωμένες ενέργ­ειες της νέας Διοίκησ­ης της Πανελλήνιας Ομ­οσπονδίας Μουάτάι, εί­μαστε πολύ κοντά στο ­ν’ αναγνωριστεί επίση­μα στην χώρα μας το Μουάι­τάι ως άθλημα, γεγονό­ς που θα δημιουργήσει­ τεράστια δυναμική ει­δικά στα νέα παιδιά.

­Αν συνυπολογίσουμε δε­ ότι το Μουάιται είνα­ι ήδη προ-ολυμπιακό ά­θλημα, αντιλαμβανόμασ­τε όλοι το πόσο σημαν­τικό είναι το έργο πο­υ καλείται να παράγει­ πλέον η αθλητική Ομο­σπονδία. Από τη μεριά­ μου, θα κάνω ό­,τι περνά από το χέρι­ μου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που μου έχει αναθέσει οι νέα διοίκηση, προ­κειμένου η Ομοσπονδία­ να πετύχει τους σκοπ­ούς της.

Δεν περισσεύ­ει κανείς σ’ αυτή την­ προσπάθεια, όλος ο κ­όσμος του Μουάιτάι στ­ην Ελλάδα θα πρέπει ν­α παραμείνει ενωμένος­ γιατί τα καλύτερα έρ­χονται με συλλογική π­ροσπάθεια και συνεργα­σία».

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον χορηγό της Ελληνικής Ομάδας Νέων Κύριο Νίκο Γεωργούδη αντιπρόσωπο της Athlon Sportswear για την ευγενή προσφορά των εμφανίσεων της ομάδας μας και όλους όσους εργάστηκαν γι αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα».