24/04/2024

Παπουτσάκης και Παντέλογλου για αγώνα στην Σουηδία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαρία Πανταζή που έκλεισε αγώνες στην Σουηδία για τους δύο μαχητές. Αναλυτικά:


«Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από την Ταϊλάνδη και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σουηδία. Ο λόγος για την αθλήτρια του Άννη Δομετίου, Έφη Παντέλογλου, όπου θα αγωνιστεί και εκείνη εκτός από τον Γιώργο Παπουτσακη, στο West coast battle 10 αυτό το Σάββατο.

Έτσι λοιπόν εκτός από τον 29χρονο αθλητή του Rama camp που θα αντιμετωπίσει στο main event της διοργάνωσης τον πρωταθλητή της Σουηδίας Filip Waldt με όρους full muay thai σε 5 γύρους των 3 λεπτών , η αθλήτρια του Mad dog camp θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Evelina Wikner, για 3 γύρους των 3 λεπτών με όρους full muay thai στα -57 κιλα.

Την ελληνική αποστολή θα συνοδεύσει ο έμπειρος προπονητής Κώστας Θεοδούλου, όπου και πιστεύει στις αγωνιστικές ικανότητες των αθλητών μας και ας καλούνται να αγωνιστούν σε εχθρικό έδαφος. Οι αγώνες θα προβληθούν live από τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.hn.se/sport/internationella-fighter-toppar-west-coast-battle-1.8428842

Να θυμίσουμε ότι στην ίδια διοργάνωση, των Pelle Banhall και Tille Vaitsis, έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν και άλλοι Έλληνες αθλητές, όλοι επιλεγμένοι από τη Μαρία Iron Barbie Πανταζή».