29/03/2024

Πέτρος Σάχο: Υπέγραψε συμβόλαιο με το Gods of War

Ο ταλαντούχος αθλητής θα αγωνίζεται υπό την στέγη του Gods of War

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης στο ρόστερ του Gods of War. Ο Πέτρος Σάχο αγωνίστηκε τον Ιούλιο σε event του γνωστού promoter και στην συνέχεια οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Σάχο είναι μόλις 18 ετών και πρωταθλητής στο Grand Prix με σερί νικών εντός συνόρων. Ο αθλητής ανήκει στο Savage Camp όπου προπονείται με τον Γιώργο Γκιόκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του promotion.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Σάχο Πέτρος από σήμερα εντάσσεται στην επαγγελματική μου ομάδα του Gods of War, υπογράφοντας πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πρόκειται για επισφράγιση της αγαστής μας συνεργασίας με τον προπονητή του Πέτρου, Γιώργου Γκιόκα από το Savage Camp, ο οποίος πέραν από φίλος, είναι και πρότυπο προπονητή με την αγωνιστική του ομάδα να κατέχει τις κορυφαίες θέσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο Πέτρος έχει λάμψει ήδη σε πολλές διοργανώσεις μας, τον θεωρώ παιδί του GOW και τον παρακολουθώ από τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα. Πιστεύω ότι στην κατηγορία του 60kg έχει να προσφέρει πολλά μιας και θα τον χαρακτήριζα κορυφαίο για τη χώρα μας στα μόλις 18 του χρόνια. Τους ευχαριστώ, τα καλύτερα έρχονται».