29/03/2024

Πέπη Δημητρούκα: Ο Καπώνης «χτίζει» ποιοτικούς αθλητές

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πολύ καλή η εμφάνιση της Πέπης Δημητρούκα στο χθεσινό West Glory με την νεαρή αθλήτρια να αποθεώνει τον προπονητή της Παύλο Καπώνη.

«Ο Παύλος ο Καπώνης εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και φοβερός άνθρωπος, βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ως δάσκαλος αλλά και ως φίλος. Oι γνώσεις που μας μεταφέρει, η αγάπη του για το Muay Thai, αλλά και για όλους τους μαθητές του, σε συνδυασμό με το ήθος και τον επαγγελματισμό του, πιστεύω συντελούν στο να χτίζει και να διατηρεί ποιοτικούς αθλητές με αγάπη και πάθος γι αυτό που κάνουν. Tον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , όπως και τον Χρήστο Σαλάτα,  για όλα όσα κάνουν καθημερινά και για όσα έχουμε καταφέρει και ο καθένας ξεχωριστά αλλά κ ως ομάδα Diamond Camp».

Στη συνέχεια η Δημητρούκα αναφέρθηκε στην χθεσινή της εμφάνιση:

“Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την τελευταία μου εμφάνιση.’ Επαιξα ήρεμα και σωστά και πέτυχα μια ωραία νίκη, σε έναν ωραίο αγώνα και κέρδισα πάνω απ’ όλα άλλη μια εμπειρία.

Τέλος η Thai Fighter μίλησε για τον επόμενο στόχο της:

«Ο επόμενός μου στόχος είναι μια πολύ καλή παρουσία και στο Diamond Interclub Fights 6,τους πανελλήνιους διασυλλογικούς του δασκάλου μου Π.Καπώνη, για τους οποίους κ προετοιμάζομαι».