24/04/2024

Ο παικταράς Σάββας Μιχαήλ υπέγραψε συμβόλαιο στο ONE FC

Πρόκειται για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του 19χρονου Κύπριου που υπέγραψε συμβόλαιο έξι αγώνων με το κορυφαίο Ασιατικό promotion.


Ο Σάββας Μιχαήλ, που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες στο Muay Thai συμφώνησε με το ONE FC για σειρά αγώνων ενώ τα πρώτα ματς θα γίνουν Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

Ο Μιχαήλ είναι κυπριακής καταγωγής με βάση την Ταϊλάνδη και το Petchyindee που είναι μέσα στα τρία κορυφαία γυμναστήρια της Ταϊλάνδης. Έχει 107 αγώνες με 106 νίκες στο ενεργητικό του και μόλις μία ήττα!

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ίδιο promotion αγωνίζεται ο συμπατριώτης του Μιχαήλ, Πανίκος Yusuf, αλλά και ο Στέργος Μικκιός που παίζει αυτό το Σάββατο. 

Η Κύπρος διανύει την καλύτερη περίοδο της στα μαχητικά αθλήματα αφού στο στυλ του Muay Thai είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ πρόσφατα και ο Χρίστος Νικολάου υπέγραψε στο Bellator για αγώνα MMA, βαδίζοντας στα χνάρια του Κώστα Φιλίππου.

Τέλος ένα άλλο ρεκόρ που κρατά ο Μιχαήλ μαζί με τον Ιάπωνα Tenshin, είναι πως οι δύο τους είναι οι μικρότεροι μαχητές στο ρόστερ του ONE FC.