26/04/2024

Ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης αποκλειστικά στο fightsports.gr

Ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας Thai Fighter μετά το στρατιωτικό… διάλειμμα εννέα μηνών επιστρέφει στην ενεργό δράση και μάλιστα σε τετράδα. Συγκεκριμένα ο μαχητής του κυρίου Πλιάκου θα παίξει στο Muay Thai Super League που διοργανώνει η κ. Αβραμίδου σε μία τετράδα με πάρα πολύ ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής αυτής θα παίξει στο εξωτερικό τον Δεκέμβριο για τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής ζώνης της ομοσπονδίας. 

Η περίπτωση του Βασιλειάδη είναι ειδική καθώς πριν καταταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις είχε κερδίσει τους φανς στην Ελλάδα με τους περισσότερους μάλιστα να τον αποκαλούν τον κορυφαίο εν ενεργεία μαχητή στο στυλ του Thai. Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξανδρος έλειψε από το προσκήνιο, παρ’όλα αυτά όσο έλειπε και να εκτελέσει τη θητεία του δεν έπαψε να προπονείται καθόλου όπως άλλωστε αποκαλύπτει αποκλειστικά στο fightsports.gr.

«Είμαι αθλητής και υπήρξα αθλητής και κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Θεωρώ πως έχω κάνει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Muay Thai». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βασιλειάδη σχετικά με το πόσο ίσως να του κόστισε η απουσία του λόγω στρατού. Ο νεαρός… δικαιολογήθηκε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο αναφέροντας όπως γράψαμε και παραπάνω πως και κατά τη διάρκεια της θητείας δεν έχασε την ευκαιρία για προπόνηση. 

Στην τετράδα της 4ης Οκτωβρίου το πιο δυνατό όνομά ίσως που θα συμμετέχει μετά τον Βασιλειάδη είναι ο Γιάννης Μπούκης. Ο Μπούκης εκτός από εκρηκτικός fighter κατέχει και εκρηκτικό ταμπεραμέντο, πράγμα που φάνηκε στο fightcast της περασμένης Κυριακής όπου ήταν καλεσμένος ο μαχητής της κ. Αβραμίδου.  

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ 103,3 ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ ΤΟΥ SPORT24RADIO
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ UFC.
Ο ΤΟΝΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! 

Τι είπε όμως ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης για τον αισιόδοξο Μπούκη; Έναν Μπούκη ο οποίος μπορεί να δηλώνει πως θα πάρει την τετράδα δεν παρέλειψε όμως καθ’όλη τη διάρκεια των δηλώσεών του περί Βασιλειάδη να του απονείμει τα εύσημα και το σεβασμό ως προς τις επιτυχίες του. 

Σχετικά με το θέμα Μπούκης ο Βασιλειάδης είπε αποκλειστικά στο fighsports.gr: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο αντίπαλός μου με βλέπει σαν ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει».

Ρωτήσαμε τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη για τα μελλοντικά του σχέδια και φυσικά η ερώτηση κρίσεως που… καίει ήταν εάν θα μπορέσει να παραμείνει ο κορυφαίος Thai Fighter στην Ελλάδα. Η απάντησή του κινήθηκε σε… επιστημονικά επίπεδα, αγγίζοντας το θέμα ακριβώς στη ρίζα του:

«Μελλοντικά θα ήθελα να υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές, χορηγοί δηλαδή και διοργανώσεις για να καταφέρω να εξελιχθώ σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Ευχαριστώ όλους με βοηθούν και με στηρίζουν. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική περίοδο».