29/03/2024

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος Muay Thai

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος Muay Thai υπό την World Pahuyuth Federation. Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης: 


«Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες Σάββατο 17/12 το Κύπελλο Ελλάδος Μουιτάι, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας World Pahuyuth Federation.

Σε μια βραδιά με άρωμα αποκλειστικά μουιτάι, αρχάριοι και προχωρημένοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αγώνες διασυλλογικού επιπέδου χωρίς αποτέλεσμα, superfights και αγώνες κυπέλλου.

Σύλλογοι από την Κεφαλλονιά, την Κέρκυρα, περιοχές της Αττικής, την Πάτρα, το Κιάτο, αλλά και την Κύπρο έδωσαν το παρόν. Αθλητές και αθλήτριες ξεχώρισαν για το υψηλό μαχητικό τους πνεύμα και την τεχνική τους κατάρτιση, ενώ οι προπονητές ήταν υπόδειγμα συνεργασίας και ήθους.

Άριστη η διαιτησία, αντικειμενικότατη η κρίση ολοκλήρωσαν την επιτυχία της βραδιάς. Βραβείο δόθηκε επίσης και για το καλύτερο Wai Kru αθλητή και αθλήτριας. Στα πλαίσια της διοργάνωση η ομάδα του master Τάσου Μεταξά παρουσίασε επίδειξη Tang Soo Do με θεαματικές τεχνικές.

Χορηγοί της διοργάνωσης οι : Persani – αθλητικός εξοπλισμός,Hyaluron, Gunamino, Esqueleto Cafe bar, Body Move – ελληνικό ρούχο,Bιβλιοπωλείο Ιλιάς, Σπεσιαλίστας – σπιτικό φαγητό, Φαρμακείο Βεσλεμέ, Γραφιστικές τέχνες Ντοκομές Α.»