19/04/2024

Νίνα Καρακατσάνη: Όσες κάνουμε muay thai είμαστε επικίνδυνες και με υψηλό το αίσθημα του ανταγωνισμού

Μετά από μεγάλη αποχή επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο η Νίνα Καρακατσάνη που στις 3 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει την  ανερχόμενη Μαρία Παναγιωτακοπούλου στο ρινγκ του Muay Thai Grand Prix. 


H υψηλόσωμη αθλήτρια με το ιδιαίτερο αγωνιστικό στυλ, ευελπιστεί πως αυτή η μάχη θα την βρει πιο βελτιωμένη από ποτέ, καθώς όπως λέει δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμη.

«Η προετοιμασία μου κύλησε ομαλά. Μετά από την αποχή μου, έχω δουλέψει αρκετά και περιμένω περισσότερα πράγματα απ’ τον εαυτό μου. Βλέπω την αντίπαλο μου όπως κάθε πιθανή αντίπαλο, γιατί γνωρίζω τις δικές μου ικανότητες και με αυτές θα προσπαθήσω να πάρω την νίκη», αναφέρει η Καρακατσάνη που μεγάλο της όπλο όπως λέει είναι η αυτοπεποίθηση.«Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου μέσα στην μάχη», επισημαίνει.

Στην συνέχεια η κουβέντα με την Νίνα πήγε για την επιλογή του Παύλου Καπώνη να δίνει ευκαιρίες σε γυναίκες να αγωνίζονται, κάτι που βλέπουμε να μην κάνουν όλοι οι promoters στην Ελλάδα.

«Το thai είναι επιστήμη. Για να αποκτήσει κάποιος υψηλό επίπεδο πρέπει να έχει κατανοήσει το άθλημα, ανεξαρτήτως φύλλου. Οι γυναίκες που ασχολούνται με αυτό αγωνιστικά μπορεί να είναι λίγες, αλλά έχουν υψηλό αίσθημα ανταγωνισμού, πράγμα που τις κάνει επικίνδυνες μέσα στο ρινγκ και ικανές να προσφέρουν δυνατό θέαμα».

Τέλος ευχαρίστησε τον Παύλο Καπώνη για την ευκαιρία που της δόθηκε και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλη την διοργάνωση. Ραντεβού 3 Δεκεμβρίου στο Enastron Arena. 

Photo κεντρική: ΤaffPictures