25/04/2024

Νίκος Γραντζίδης: Μπήκε σαν καμικάζι στην τετράδα του MTGP και πήρε την ζώνη!

Την ζώνη WMC κατέκτησε ο Tzak-pot Γραντζίδης το Σάββατο στα πλαίσια του Muay Thai Grand Prix, καταφέρνοντας να γίνει το πρόσωπο του event. 


Ο αθλητής του Παύλου Καπώνη αγωνίζεται στα -71 και στα -67 κιλά κιλά  όπου στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Μαραγκάκη που τραυματίστηκε στο χέρι μετά από λάκτισμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

Ο Γραντζίδης είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς πήγε ξεκούραστος να κοντράρει τον έμπειρο Θανάσης Κουκουφίκη τον οποίο κέρδισε και πήρε την τετράδα.

Όπως λέει και ο ίδιος στο Fightsports.gr καθοριστικό ρόλο έπαιξε η στρατηγική, η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα για να φτάσει στο θετικό αποτέλσμα.  Φτάνοντας τους 41 αγώνες πλέον ο Tzak- Pot βάζει πλώρη για Αγγλία:

«Στόχος μου τώρα είναι η Αγγλία και γενικά προσπαθώ να κοιτάω παιχνίδια εκτός συνόρων και εντός βέβαια όπου υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι και θα ήθελα να αναμετρηθώ μαζί τους, χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο αθλητή ως στόχο. Το μόνο που θα πω είναι πως το… όχι δεν είναι μία λέξη που λέω συχνά. 

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί χωρίς την στήριξη του, τις φωνές και τα μηνύματα, την ενέργεια που μου μεταφέρουν κάθε φορά, δεν θα είχα κουράγιο να συνεχίσω. Θα τους το ανταποδώσω με ακόμα πιο δυνατά ματς και μεγαλύτερο θέαμα». 

Photo: Sportsclick