19/04/2024

Νέο εκρηκτικό promo του Muay Thai Grand Prix: Όλα όσα πρέπει να μάθετε, για συνέντευξη τύπου, ζύγιση και εισιτήρια

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου έρχεται ξανά στην Ελλάδα την Κυριακή στο Enastron Arena. 


Ο Παύλος Καπώνης που έχει στόχο να καθιερώσει το Muay Thai Grand Prix στην Ελλάδα, το απόλυτο muay thai event, θα δώσει μία πρώτη γεύση στο κοινό αύριο Σάββατο στο Palmie Bistro του Συντάγματος όπου θα γίνει συνέντευξη τύπου και ζύγιση των αθλητών.

Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και τους μαχητές που θα πρωταγωνιστήσουν στο event. Η συνάντηση ξεκινάει στις 13:30 και παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και το αναλυτικό πρόγραμμα «παρέα» με το νέο εντυπωσιακό βίντεο.

«To Muay Thai Grand Prix 12 Athens είναι πλέον γεγονός. To Muay Thai Grand Prix θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη, πρόκειται για μάχες καθαρόαιμου Muay Thai και Kickboxing υψηλού επιπέδου, μεταξύ γνωστών πρωταθλητών.

Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση πάνω στο ρινγκ της διεθνούς διοργάνωσης «Muay Thai Grand Prix» που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό σε όλους «Eναστρον» (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος ), στις 3 Δεκεμβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο που σε συνεργασία με το κορυφαίο αγγλικό promotion θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

*Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και μέσω διαδικτύου στους παρακάτω συνδέσμους.

http://tickets.public.gr/el/events/…

https://www.ticketservices.gr/…».