23/04/2024

Μuay Thai: Πανέτοιμη η Εθνική ομάδα για Κωνσταντινούπολη

Έτοιμη η αποστολή

Η Εθνική Oμάδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάιτάι στην Κωνσταντινούπολη, 13-20 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Οι μέρες πλησιάζουν και οι αθλητές μας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις τους, με σκοπό να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες.

Η Ελληνική αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 13 Φεβρουαρίου για την Τουρκία, θα αποτελείται από 21 αθλητές και αθλήτριες. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Παναγιωτακόπουλος Χαράλαμπος. Ομοσπονδιακός Προπονητής είναι ο Ηλίας Λάμπρου, προπονητής ο Δημήτριος Πιστολής και βοηθός προπονήτρια η Έφη Παντέλογλου, η οποία ως Αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Προπονητών και η τυχερή της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην τελετή αποφοίτησης στις 13 Νοεμβρίου στο Λουτράκι, ωφελήθηκε με έπαθλο την κάλυψη, εξ’ ολοκλήρου από την Ομοσπονδία, των εξόδων της συμμετοχής της στην αποστολή της Εθνική μας Ομάδας. Πρόκειται για μια απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, η οποία έχει σαν σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Αριστεία και το Ήθος των νέων προπονητών.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Κετσελίδης, οι οποίοι και θα παραστούν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IFMA) προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας».

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.