25/04/2024

Με μια νίκη επιστρέφουν οι μαχητές του Psilopatis Camp από την Κύπρο

Εμπειρίες από δυνατούς αγώνες μάζεψαν οι τοπ μαχητές του Psilopatis Camp Γιώργος Κοβιτίδης και Ειρήνη Κάλδη, με τον πρώτο να φτάνει στην νίκη, ενώ η δεύτερη κόντρα σε μία έμπειρη και καλή αντίπαλο, πάλεψε σκληρά. 


Οι αγώνες Muay Thai έγιναν στην διοργάνωση  Chock Dee HANNUMAN του δάσκαλου Ανδρέα Φόκου ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο Vitalic Mairocoba του Άννη Δομετίου. Η ομάδα του Psilopatis Camp ευχαρίστησε τους Chris Panagi και Δημήτρη Κατσιαρά για την βοήθεια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σπαρτιάτικη Ακαδημία είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στον κλάδο άθλησης Muay Thai. Kru ο Ψιλοπάτης Γιώργος με εμπειρία στο χώρο των πολεμικών τεχνών από το 1987 έχει σκοπό να προάγει τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Διδάσκουν την πιο απαιτητική πολεμική τέχνη στην αυθεντική της μορφή με τις συνεχείς εκπαιδεύσεις στην Ταϋλάνδη, Ολλανδία αλλά και στην Ελλάδα. Σε ένα camp με ένα ring που η προπόνηση είναι απαιτητική όχι μόνο για αυτούς που αγαπούν το Muay Thai αλλά και για αυτούς που θέλουν μια ολοκληρωμένη αερόβια άσκηση.

Η σχολή Σπαρτιάτικη Ακαδημία (Psilopatis Camp) βρίσκεται στην οδό Κίμωνος 1 και Αχιλλέως στην Νίκαια.

Πολεμικές τέχνες που διδάσκονται:

  • MUAY THAI
  • MUAY BORAN
  • KICK BOXING
  • KRAV MAGA
  • MMA