29/03/2024

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Αγωνιστικού Μουιτάι από την Khru Yai Αβραμίδου Μαρία

Συνεχίζοντας την ίδια πετυχημένη συνταγή το Platanias Fighting Club -Α.Σ. tkd Πλατανιάς Χανίων, και ο προπονητής του Χατζηιωάννου Χρήστος (11 Khan IFMA & WPF Πτυχιούχος Προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουιτάι και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παχουγιούθ WPF , διοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Αγωνιστικού Μουιτάι, με την Khru Yai Αβραμίδου Μαρία, 13ο Khan IFMA & WPF, 7 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια 3 ώρες και διδάχτηκαν βηματισμοί, αμυντικές τεχνικές (αποφυγές και μπλοκ) βασικές και προχωρημένες τεχνικές, τεχνικές σε ζευγάρια και στρατηγική αγώνα, καθώς και προπόνηση σε πάο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και προσοχή, εκτελώντας με δυναμισμό όλες τις τεχνικές. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου ακολούθησαν εξετάσεις προαγωγής ζωνών.

Ο Σύλλογος οι Αθλητές που έλαβαν μέρος και ο προπονητής του, ευχαριστούν από καρδιάς την Khru Yai Αβραμίδου Μαρία για τις πολύτιμες γνώσεις που τους μετέδωσε .

Τέλος ο προπονητής του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν τους Αθλητές τους για την συμμετοχή τους στην επιτυχία του Σεμιναρίου.