26/04/2024

Με επιτυχία το διασυλλογικό πρωτάθλημα Muay Thai της WPF

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Muay Thai της WPF που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Champions Club. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα διασυλλογικό πρωτάθλημα μουιτάι υπό την αιγίδα της WPF. Μαχητικότητα, ήθος, υψηλή τεχνική και ευγενής άμιλλα χαρακτήρισαν όλους τους αγώνες μας.

Σταθεροί συνοδοιπόροι προπονητές που ξεχωρίζουν στο χώρο μας, που ανταποκρίνονται πάντοτε στις διοργανώσεις μας, με αθλητές που κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος για τον Σαλατά Χρήστο από το Fight Lab, τον Χατζηιωάννου Χρήστο,τον προπονητή του Α.Σ. Ταεκβοντο Πλατανιάς Χανίων, τον Βλαχάκη Παναγιώτη του Βλαχάκης Team από την Μεσσηνία, και τον Χριστοδούλου Χριστόφορο από τον Α.Σ. Ατραπός Ρέντη, αλλά και όλους τους φίλους προπονητές που λόγω συγκυριών δεν τα κατάφεραν να συμμετάσχουν.

Ευχαριστώ και την ομάδα των διαιτητών – κριτών παλιών και καινούριων, την Νούσια Κατερίνα, τον Φουρνάρη Σταύρο, τον Δεληγιάννη Γιάννη που φρόντισαν να κυλήσουν όλα ομαλά και δίκαια.

Όσο για τα δικά μου τα παιδιά……. τους αθλητές μου, μικρούς και μεγάλους, ένα μόνο έχω να πω ……. είμαι πολύ περήφανη για όλους σας! Αξίζετε συγχαρητήρια και πολλά εύγε για την εξαιρετική παρουσία σας!

Τζωρτζάκος Δημήτρης, Βλάσσης Αναστάσης, Τουφεκτσιόγλου Ροδούλα, Πισσαράκη Δέσποινα, Καρούτζου Μαριάννα, Κουτλής Γρηγόρης, Τιπέλη Ελίνα, Μιχαλέα Νικολέτα, Επιτροπάκης Γιάννης, Κατσιανάκης Παναγιώτης, Γαγλίας Θοδωρής, Αλίαϊ Γιώργος, οι πρωταθλητές μου!

Φίλοι γονείς σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας. Να είστε καλά να καμαρώνουμε μαζί τα παιδιά μας.

Τα καλά είναι τώρα και τα καλύτερα έρχονται για εμάς………. έπεται και συνέχεια!

Τα διασυλλογικά μας έχουν γίνει πλέον θεσμός.»

Οε, οε, οε, οε!!! Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στο Champions Club!Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα διασυλλογικό πρω…

Δημοσιεύτηκε από Μαρια Αβραμιδου στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016