23/04/2024

Μαρίζα Κορογιάννου: Πανέτοιμη για την μεγάλη μάχη στο Muay Thai Grand Prix

Η Ελληνίδα fighter πάει για το διπλό στην Μαδρίτη

H Mαριζα Κορογιάννου ρίχνεται στην μάχη αύριο το βράδυ κόντρα στην Laura De Blas στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της έως τώρα.

Η νεαρή fighter που ξεκίνησε την καριέρα της έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Σωτήρχο, τους τελευταίους μήνες προπονείται με τον Παύλο Καπώνη στην Αθήνα.

Η αποστολή της Κορογιάννου δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο το κίνητρο να αγωνίζεται στην βασική κάρτα, μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης είναι εξίσου σημαντικό.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, μετά από μεγάλη αποχή λόγω του τραυματισμού μου και μια πολύ δύσκολη αποκατάσταση, για αυτό και αυτός ο αγώνας είναι ένα μεγάλο τεστ για εμένα ψυχολογικό και σωματικό», μας αναφέρει στα πρώτα της λόγια η Κορογιάννου που βλέπει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστεί στην Μαδρίτη και να ανταμειφθούν οι κόποι της.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που θα ξαναμπώ στο ρινγκ, πόσο μάλλον σε μια τέτοια διοργάνωση. Υπήρχαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι η αντίπαλος μου είναι πολύ έμπειρη και είναι μια τεράστια πρόκληση όλο αυτό.

Ελπίζω σε έναν δυνατό και όμορφο αγώνα και φυσικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να αποδείξω πρώτα σε εμένα και μετά σε όλον αυτόν τον κόσμο που με στήριξε τόσο πολύ, ότι άξιζε όλο αυτό και συνεχίζουμε».

Ο αγώνας της Ελληνίδας striker ξεκινά μετά τις 20:00 και θα μεταδοθεί Live Streaming από την σελίδα του Muay Thai Grand Prix.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariza Kor (@mariza_nak_muay)