19/04/2024

Μίλος: «Ελάτε στο MTGP και δεν θα το μετανιώσετε!»

Ένας από τους πιο θεαματικούς μαχητές που πάντα κρύβει εκπλήξεις στο παιχνίδι του αποδέχθηκε την πρόκληση του Παύλου Καπώνη και θα αγωνιστεί στο MTGP. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μίλο.


Ο Αλέξανδρος Μίλος είναι ένας χαμηλών τόνων μαχητής που μέσα στο ρινγκ… αλλάζει και προσφέρει στο κοινό θεαματικούς αγώνες και εκπλήξεις. Από το ξεκίνημα της καριέρας του κατάφερε να καθιερωθεί και πλέον ανήκει στην ελίτ των αθλητών του χώρου που κάθε διοργάνωση θα ήθελε να έχει στην κάρτα της.

Ο Παύλος Καπώνης είναι αυτός που «κλείδωσε» τη συμμετοχή του Thai Fighter από το Rama Camp στο MTGP για τις 3 Δεκεμβρίου και το Fightsports επικοινώνησε μαζί του ελάχιστα πριν μπει στο ρινγκ για μία ακόμη παράσταση. Στη συγκεκριμένη μάλιστα το έπαθλο μεγάλο, καθώς ο νικητής θα φύγει από το «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» με τη ζώνη της WMC γύρω από τη μέση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις Muay Thai στην Ελλάδα και μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω την ζώνη της wmc. στόχος μου είναι να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό στο ρινγκ…» τόνισε αρχικά ο Μίλος και συνέχισε: «Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια και έχω εξελιχθεί με τη βοήθεια του δασκάλου μου Κώστα Θεοδούλου. Θέλω να πιστεύω ότι η απόδοσή μου την ημέρα του αγώνα θα είναι τέτοια που θα επιβραβεύσει τόσο την προσπάθεια μου όσο και του δασκάλου μου…»

Για την προοπτική του εξωτερικού, ο έμπειρος μαχητής σχολίασε: «Δουλεύω σκληρά και θα ήθελα να συμμετέχω σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Όσον αφορά το πότε θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα των προπονήσεων μου καθώς και από το πλάνο του δασκάλου μου.»

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο Αλέξανδρος Μίλος κάλεσε όλους τους φαν να έρθουν και να παρακολουθήσουν το σόου του MTGP: «Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει της μάχες που θα γίνουν στις 3 Δεκεμβρίου. Θα έχει πολύ θέαμα, δεν θα το μετανιώσει κάνεις.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Κώστα Θεοδούλου και το Rama Camp που με βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια να γίνομαι καλύτερος καθώς και τους χορηγούς μου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Συγκεκριμένα το εστιατόριο Δάφνη και τον μάγειρα Ηλία Ζεφκλική, το φυσικοθεραπευτήριο Κίνηση και Θεραπεία και τον Αντώνη Γιασσάρη που φροντίζει το σώμα μου. Επίσης, το Strength & Fit και Καραθανάση Παναγιώτη για το διατροφικό πλάνο που μου παρέχει, την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου που με στηρίζουν. Τα καλύτερα έρχονται!!!»