19/04/2024

Μάχη για Σαλατά στο Mad Dog

Προπονητής και αθλητής παράλληλα ο ιδιοκτήτης του Fight Lab παίζει αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό

Στις 2 Νοεμβρίου ορίστηκε η νέα μάχη του πολύπειρου Χρήστου Σαλατά που αφήνει για λίγο τις προπονητικές του υποχρεώσεις για να ριχτεί στην μάχη με τον Ανδρέα Φώκου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ένα ξεχωριστό ματσάρισμα επιφυλάσσει η διοργάνωση των Άννη Δομετίου-Γιώργου Ψιλοπάτη για τις 2 Νοεμβρίου στην Αθήνα ενόψει του δεύτερου κατά σειρά Mad Dog Spartan Tournament. Το κοινό των αγώνων θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μάχη superfight στο Muay Thai ανάμεσα στους δασκάλους Χρήστο Σαλάτα(Fight Lab) από την Ελλάδα και τον Ανδρέα Φόκου (Chok Dee Camp) από την Κύπρο.

Δύο δάσκαλοι και ενεργοί μαχητές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στα ρινγκ , με την μάχη τους όμως τώρα να έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, μιας και θα διεξαχθεί στο promotion για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σκοπός είναι τα χρήματα από αυτόν τον αγώνα να δοθούν στην μικρή Αλεξία που το περασμένο Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα από ανίδεο στην αυλή του σπιτιού της όπου έπαιζε αμέριμνη. Έκτοτε η υγεία της είναι σε κρίσιμη κατάσταση και γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί ποσό προκειμένου να μεταφερθεί στο εξωτερικό για να νοσηλευτεί.

Μια σπουδαία κίνηση και πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μέσα από τον χώρο των μαχητικών σπορ με δύο δασκάλους που αποδεικνύουν και έμπρακτα στην ευαισθησία τους σε κοινωνικά ζητήματα.

Το ματς πάντως αναμένεται και αγωνιστικά με μεγάλο ενδιαφέρον με τον Σαλάτα να έχει δείξει πριν λίγες εβδομάδες στην Τουρκία πόσο σκληρός και ποιοτικός μαχητής είναι και με τον Φόκου σίγουρα να έρχεται να τον κοντράρει στα ίσια προκείμενου να δώσουν ένα αληθινά απολαυστικό θέαμα στο κοινό».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ένα ξεχωριστό ματσάρισμα επιφυλλάσει η διοργάνωση των Άννη Δομετίου-Γιώργου Ψιλοπάτη για τις 2 Νοεμβρίου στην Αθήνα ενόψει του δεύτερου κατά σειρά «Mad Dog Spartan Tournament». Το κοινό των αγώνων θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μάχη superfight στο Muay Thai ανάμεσα στους Δασκάλους Χρήστο Σαλάτα(Fight Lab) από την Ελλάδα και τον Ανδρέα Φόκου (Chok Dee Camp) από την Κύπρο. Δύο Δάσκαλοι και ενεργοί μαχητές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στα ρινγκ , με την μάχη τους όμως τώρα να έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, μιας και θα διεξαχθεί στο promotion για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σκοπός είναι τα χρήματα από αυτόν τον αγώνα να δωθούν στην μικρή Αλεξία που το περασμένο Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα από ανίδεο στην αυλή του σπιτιού της όπου έπαιζε αμέριμνη. Έκτοτε η υγεία της είναι σε κρίσιμη κατάσταση και γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί ποσό προκειμένου να μεταφερθεί στο εξωτερικό για να νοσηλευτεί. Μια σπουδαία κίνηση και πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μέσα από τον χώρο των μαχητικών σπορ με δύο Δασκάλους που αποδεικνύουν και έμπρακτα στην ευαισθησία τους σε κοινωνικά ζητήματα. Το ματς πάντως αναμένεται και αγωνιστικά με μεγάλο ενδιαφέρον με τον Σαλάτα να έχει δείξει πριν λίγες εβδομάδες στην Τουρκία πόσο σκληρός και ποιοτικός μαχητής είναι και με τον Φόκου σίγουρα να έρχεται να τον κοντράρει στα ίσια προκειμενου να δώσουν ένα αληθινά απολαυστικό θέαμα στο κοινό! #muaythai #muaythaitraining #muaythaicollege #muaythailifestyle #muaythaifighter #teamsalatas #thaiboxing #glorykickboxing #fightlab #fighter #fights #muaythaifitness #fightlabvstheworld #nakmuay #nakmuaythai #muaithaigram #muaythaiboxing #muaythailife #muaythaikids #martialarts #martialartslife #inspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Salatas (@fightlab.gr) στις

Photo:Τaffpictures