25/04/2024

Μάχες για Τσατσάι και Ξυλούδη στην Σουηδία

Οι αθλητές του White Tiger ταξιδεύουν στην Σουηδία για τους επόμενους αγώνες τους με την βοήθεια της Μαρίας Πανταζή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Νέα πρόκληση για τους αθλητές του White Tiger στην Σουηδία. Ο Χρήστος Τσατσάι και η Έφη Ξυλούδη ήταν οι επιλογές της Iron Barbie για την διοργάνωση West Coast Battle 11 που θα λάβει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου στην βόρεια Σουηδία.

Η Μαρία Πανταζή έχει χρόνια συνεργασία με τους διοργανωτές Pelle Banghall και Tille Vaitsis , όπου τις προηγούμενες χρονιές είχαν αγωνιστεί αθλητές του Πλιάκου, Θεοδούλου, Λάμπρου και Πρεντουλή.

Φέτος τα ελληνικά χρώματα θα τα εκπροσωπήσουν οι πρωταθλητές του Ηλία Λάμπρου όπου θα αγωνιστούν με τους Σουηδούς πρωταθλητές .Η κάρτα της βραδιάς περιλαμβάνει 17 αγώνες ενώ ο Τσατσάι και η Ξυλουδη θα αγωνιστούν στο main event της βραδιάς σε αγώνες 3×3 με full Muay thai κανόνες.

Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα (27/9/2019) ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί με live streaming μέσω τοπικού φορέα. Μείνετε συντονισμένοι για το link των αγώνων. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας».