25/04/2024

Κώστας Σαρκίρης: Θα δίνω πάντα το 100% για τον κόσμο

Από νίκη σε νίκη πάει ο Κώστας Σαρκίρης που βρίσκεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε δαιμονιώδη φόρμα, με πρόσφατη επιτυχία του στην Κύπρο που επέστρεψε με άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στην βαλίτσα του.


Ο αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου έχει βάλει γερές βάσεις για μία σπουδαία καριέρα και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Το Fightsports.gr φιλοξένησε τον νεαρό αθλητή μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Kώστα κάνεις μία πολύ καλή πορεία εδώ και 1,5 χρόνο περίπου με σημαντικές νίκες και εκτός συνόρων. Ποιος είναι ο στόχος σου για την φετινή σεζόν και τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο;

«Ο στόχος μου για την φετινή χρονιά είναι να αγωνιστώ το καλοκαίρι στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη και να πάρω μια καλή  θέση.  Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα προσπαθώ πάντα να προσφέρω καλό θέαμα και να πιάνω το 100% της απόδοσης μου».

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές που θεωρείς πρότυπα στην Ελλάδα και θα ήθελες να ακολουθήσεις τα χνάρια τους;

«Οι Έλληνες αθλητές που θαυμάζω και τους έχω ως πρότυπο είναι ο Μιχάλης Αρναουτης και ο Σταύρος Γρηγορακακης».

Έχεις ένα πολύ καλό team και έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Νάσος Αργυρόπουλος. Τι είναι αυτό που σε συμβουλεύει λίγο πριν μπεις στο ρινγκ για να αγωνιστείς;

«Ο δάσκαλος μου πριν από κάθε αγώνα ξέρει πως έχω προετοιμαστεί κατάλληλα και κάθε φορά πριν μπω μου λέει να ευχαριστηθώ το παιχνίδι όσο πιο πολύ μπορώ».

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αθλητής στην Ελλάδα που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις;

«Δεν έχω δει κανέναν αθλητή  τον οποίο θέλω να αντιμετωπίσω διότι έχω παίξει με τους περισσότερους στην κατηγορία μου».