28/03/2024

Κορυφαία συνεργασία Fight Club Galatsi – Rama Camp!!!

Δελτίο Τύπου Fight Club Galatsi

Νέα συνεργασία ανάμεσα στο Fight Club Galatsi και τον προπονητή Muay Thai Θεοδούλου Κώστα του Rama Camp επιτεύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την πραγματοποίηση μαθημάτων Muay Thai στην πολυπληθέστερη σχολή της πόλης.

Ο καταξιωμένος προπονητής Θεοδούλου Κώστας θα παραδίδει μαθήματα Muay Thai ολοκληρώνοντας την όρθια μάχη των αθλητών της Theofanous Elite Team, κάθε Σαββάτο 11:30 – 13:00 στο κεντρικό γυμναστήριο του Fight Club στο Γαλάτσι (Λ. Βεϊκου 121-125). Γνωστή στους μυημένους των μαχητικών τεχνών ως η ”τέχνη οκτώ άκρων“ το Muay Thai αποτελεί την παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης και από τις πιο δημοφιλής πολεμικές τέχνες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κύριος Θεοδούλου είναι κάτοχος κάτοχος 12 khan (επίπεδο δάσκαλου) από την kru muay thai association και κάτοχος διπλώματος Muay Thai α΄κατηγορίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταυλανδέζικης Πυγμαχίας. Διαθέτει εμπειρία διδασκαλίας 8 ετών και είναι head instructor της Rama Camp στο Γέρακα (Κλεισθένους και Κρανίας 3).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον δάσκαλο και μια άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων για περισσότερες επιτυχίες.

(Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ : http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-fight-club-galatsi/koryfaia-synergasia-fight-club-galatsi-rama-camp)