28/03/2024

Κάτια Τσοβγκάν: Θέλω κάθε φορά να ξεπερνάω τον εαυτό μου και να μένω στην κορυφή

Στην αγωνιστική αρένα του Grand Prix μπαίνει η Κάτια Τσοβγκάν το Σάββατο, μετά την εντυπωσιακή της νίκη τον Δεκέμβριο του 2017, επιστρέφει στην δράση, στο κορυφαίο thai promotion της Ευρώπης. 


Η Τσοβγκάν θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια WMF Ισπανίας Blanca Hernandez, που φρόντισε να ανεβάσει τους τόνους, λέγοντας πως θα μάθει muay thai στην αντίπαλο της. Η Ελληνίδα thai fighter σκιαγράφησε την αντίπαλο της, ενώ τονίζει στο Fightsports.gr που έχει κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για την Ισπανίδα.

«Είναι μια σκληρή και δυνατή αντίπαλος, αγωνίζεται πάντα σε υψηλό επίπεδο γι’ αυτό και άλλωστε είναι στην main card του MTGP. Με τον προπονητή μου Παύλο Καπώνη έχουμε μελετήσει την ίδια μέσα από τους αγώνες της και ξέρω ότι παίζει πολύ καλό Thai οπότε το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα απολαύσει έναν συναρπαστικό αγώνα . Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα φροντίζω να κάνω την καλύτερη προετοιμασία για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε κάθε πρόκληση», αναφέρει η Τσοβγκάν στα πρώτα της λόγια ενώ συνεχίζει μιλώντας για την δυσκολία ανεύρεσης αντιπάλου στα χαμηλά κιλά.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπω το άθλημα μου να έχει τέτοια πρόοδο . Σχετικά με το γυναικείο κομμάτι του thai δυστυχώς δεν είναι αναπτυγμένες όλες οι κατηγορίες όπου αυτό προσωπικά εμένα δεν με ευνοεί. Για να έχεις μία ροή καλό είναι να μην χάνεται η επαφή με το ring για μεγάλο διάστημα», τονίζει η δυναμική thai fighter που αποκαλύπτει το κίνητρο της να αγωνίζεται πάνω στο ρινγκ.

«Το κίνητρο μου; Ένα και μοναδικό. Να ξεπερνάω κάθε φορά τον εαυτό μου να γίνομαι όλο και καλύτερη και να παραμένω στην κορυφή.  Δεν μου επιτρέπω τίποτα λιγότερο από το να δώσω το 100% σε κάθε μου στόχο. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει ανέβει στην χώρα μας, βγαίνουν όλο και περισσότεροι αθλητές στο εξωτερικό και διακρίνονται . Βέβαια ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς .Θέλει προσπάθεια, σκληρή δουλειά , υπομονή και επιμονή».

#training #muaythai #diamondcamp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Tsovgkan ® (@katia_tsovgkan) στις


Τέλος η Τσοβγκάν κάλεσε τον κόσμο να έρθει στην αρένα του Έναστρον και να απολαύσει εντυπωσιακό θέαμα.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο που θα είναι εκεί κοντά μου και θα με στηρίζουν. Και δεύτερον δεν λέω μεγάλα λόγια πριν τον αγώνα αλλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως κάθε φορά αλλά και ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα». 

Για online εισιτήρια των μεγάλων αγώνων του Σαββάτου μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ. 

Κεντρική φώτο:Sportsclick