25/04/2024

Θρίαμβος για Παπουτσάκη που κέρδισε το διεθνές τουρνουά Real Hero

Μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό Muay Thai καθώς ο αθλητής του Rama Camp πρωταγωνίστησε σε τουρνουά των «8» κερδίζοντας το.


Πρόκειται για event μίας βραδιάς που διαρκεί έναν γύρο, το κάθε ματς, διάρκειας πέντε λεπτών. Ο Πέτρος Παπουτσάκης κέρδισε αρχικά τον Βιετναμέζο Nguyen Thuy και στην συνέχεια τον Ταϊλανδό Kaowongkot Por. Pormmin.

Ο Παπουτσάκης πέρασε και το εμπόδιο του Khamphou Aloun και κέρδισε δικαίως το τουρνουά. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο Παπουτσάκης μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την τεράστια επιτυχία του.

«Όταν πήγα στην ζύγιση και είδα όλους αυτούς τους αθλητές λέω στον εαυτό μου… αμαν τι κάνω εγώ εδώ πέρα. Μετά τον πρώτο αγώνα ενάντια στο Βιετνάμ σκέφτηκα μπορώ να το κάνω έχω την δυνατότητα να κερδίσω στο τουρνουά. Και έτσι έγινε…

Γι αυτό ήθελα να ευχαριστήσω τον Howard Stamper που μου δίνει την δυνατότητα να μένω και να αγωνίζομαι στην Ταϊλάνδη μετά όλους τους εκπαιδευτές μου που με προπονούν πάρα πολύ σκληρά Ajarn Yodchai Chainoi, kru Klang και ιδιαίτερα τον Kru Neungchai που με πέθανε στα παντς για να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε.

Μετά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου τους φίλους μου για την στήριξη και όλη την θετική ενέργεια! Τελευταίο και καλύτερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Κώστα Θεοδουλου που με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Για την ώρα δεν έχει κάτι το πρόγραμμα μόνο ξεκούραση…όμως μεγάλα πράγματα έρχονται», κατέληξε ο thai fighter.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παπουτσάκης κέρδισε το έπαθλο των 3.000 ευρώ από το τουρνουά, συν τα μπόνους που πέτυχε για νοκ άουτ και Best Move.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην κατηγορία των 62 κιλών:

Quarter-final Alexey Balyko def. Palangrak Pot. Phasuk by decision
Quarter-final Khamphou Aloun def. Rustamov Ilhom by decision
Quarter-final Kaowongkot Por. Pormmin def. Fahdi Khaled by decision
Quarter-final Petros Papoutsakis def. Nguyen Thuy by KO

Semi-final Khamphou Aloun def. Palangrak Pot. Phasuk by decision
Semi-final Petros Papoutsakis def. Kaowongkot Por. Pormmin by decision

Final Petros Papoutsakis def. Khamphou Aloun by decision