20/04/2024

Η Κάτια Τσοβγκάν είναι πανέτοιμη για MTGP!

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν στο MTGP στις 3 Δεκεμβρίου στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» είναι η Κάτια Τσοβγκάν. 


Μία από τις πιο έμπειρες και θεαματικές αθλήτριες στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων είναι η Κάτια Τσοβγκάν.

Η μαχήτρια του Παύλου Καπώνη πήρε το χρίσμα από τον δάσκαλό της και διοργανωτή του MTGP στην Αθήνα και θα αγωνιστεί στις 3 Δεκεμβρίου στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ».

Αντίπαλος της «Tinkerbell» στο φαντασμαγορικό σόου της ερχόμενης Κυριακής θα είναι η Βάσια Φραγκοστεφανάκη και το Fightsports μόλις μερικές ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη… ανακρίνει την Τσοβγκάν που μιλάει για τη μάχη της και το MTGP.

Για την επιστροφή του MTGP στην Ελλάδα η Τσοβγκάν σχολίασε: «Η Ελλάδα δεν απέχει σε τίποτα από τις χώρες του εξωτερικού. Αντιθέτως! Είναι μία χώρα με εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες που έχουν τις ικανότητες να δώσουν δυνατό θέαμα στο κοινό. Το γεγονός ότι μία τόσο μεγάλη διοργάνωση θα είναι είναι για άλλη μία φορά στην Ελλάδα γίνει τεράστιες ευκαιρίες στους μαχητές να αναδείξουν το επίπεδο και το ταλέντο τους.»

Έχεις δώσει πολλές μάχες σε Ελλάδα και εξωτερικό Πού έχει το μεγαλύτερο κίνητρο όταν αγωνίζεσαι; Όταν είσαι μπροστά στο κοινό σου ή στο εκτός Ελλάδας όταν πρέπει να αποδείξεις στους ξένους την αξία σου;

«Όταν μάχομαι το κίνητρο είναι πάντοτε ίδιο! Αυτό που αλλάζει είναι η βαθμίδα του άγχους και της ευθύνης που έχω σαν αθλήτρια…» 

Γιατί το MTGP εμπιστεύεται την Ελλάδα και τον Παύλο Καπώνη κάνοντας συνεχόμενα σόου στην πατρίδα μας;

«Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν είναι τυχαίο πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μία τόσο μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού εμπιστεύεται τον Παύλο Καπώνη. Όσο στην Ελλάδα άλλο τόσο και στο εξωτερικό ο δάσκαλος μου, Παύλος Καπώνης, είναι γνωστός αθλητής.

Με μία σταθερή και δυνατή πορεία εδώ και τόσα χρόνια σαν επαγγελματίας.  Φαντάζομαι ότι εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα και στους ξένους promoter. Βέβαια, η εμπιστοσύνη από μόνη της δεν είναι αρκετή. Εάν αυτό που έκανε δεν ήταν αντάξιο με τα δεδομένα του εξωτερικού, σίγουρα δεν θα υπήρχε συνέχεια. Όταν όμως το θέαμα είναι φαντασμαγορικό και ξεπερνάει τις απαιτήσεις τους τότε αυτό καθίσταται πια γεγονός για τη χώρα μας.» 

Σχετικά με το κοινό που θα έρθει για να παρακολουθήσει το event στις 3 Δεκεμβρίου, η Τσοβγκάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρα από το σόου που θα δει το κοινό, ο Έλληνας έχεις παράδοση στα μαχητικά αθλήματα και αυτό ακριβώς πρέπει να θυμηθεί! Να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια των αθλητών που κάνουν για να φτάσουν κάθε φορά πιο κοντά στο στόχο και τα όνειρα τους.»