26/04/2024

Επιτυχημένο το σεμινάριο της International Muay Boran Academy Hellas

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της International Muay Boran Academy Hellas που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό κέντρο άθλησης, Γρ. Λαμπράκη 45 στον Ταύρο.


Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο εκπρόσωπος της ΙΜΒΑ για την Ελλάδα Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος. Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτών και των μαθητών ήταν άκρως ικανοποιητική με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 50 και τις έξι ώρες.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η προώθηση του Muay Boran στον νευραλγικό χώρο της Εκπαίδευσης γενικά, μέσω της σύνδεσης πρακτικών εφαρμογών σε Τεχνικά Θέματα επιμόρφωσης, αναδεικνύοντας και αναπτύσσοντας παράλληλα τον σωστό τρόπο διδασκαλίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στόχος, ο οποίος και επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό, μέσω των στοχευόμενων και εξειδικευμένων εισηγήσεων από μέρους του ομιλητή – εισηγητή, που κράτησαν αναλλοίωτο των ενδιαφέρον, γεγονός το οποίο φάνηκε από την ανταπόκριση και τη συμμετοχή των συμμετεχόντων.

Επίσης στο σεμινάριο, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις KHAN της IMBA Hellas.
Σημείο αναφοράς το «ανοιχτό» κάλεσμα προς όλους τους Εκπαιδευτές του Muay Boran στην Ελλάδα ώστε να συμμετέχουν από κοινού σε νέες καινοτόμες δράσεις με σκοπό την διάδοση του.

Χρειάζεται βεβαίως και η IMBA Hellas να σταθεί δίπλα στον εκπαιδευτικό, αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας. Καθώς ο ρόλος αλλάζει, το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι η κόπωση, το άγχος και σε πολλές περιπτώσεις η δυσφορία των εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό χρειάζεται η γνώση, η φροντίδα και η συνεχής στήριξη της IMBA Hellas προς τον Εκπαιδευτή για την σωστή διδασκαλία του Muay Boran.

Ένα μεγάλο Μπράβο αξίζει στους Έλληνες συμμετέχοντες διότι συνεχώς αποδεικνύουν το τεράστιο ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους σε αυτό που κάνουν, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τόσο τις ανάγκες τους όσο και τις ανάγκες των μαθητών τους στη γνώση.

Συμμετείχαν με τους μαθητές τους οι κάτωθι δάσκαλοι:

1. Μιχάλης Δρόσος
2. Αργυρόπουλος Νάσος
3. Δομετίου Άννης
4. Πλεξουσάκης Μανώλης
5. Ψιλοπάτης Γιώργος
6. Πόκας Θεόδωρος
7. Λιάκος Δημήτριος
8. Τσιναριάν Ιωάννης
9. Προβελλέγγιος Ανδρέας
10. Καλυβιάρης Παναγιώτης
11. Κατσίμπρης Γεώργιος

Επίσης την Κυριακή μετά το πέρας και του αγωνιστικού σεμιναρίου, η IMBA Hellas δια του εκπροσώπου της στην Ελλάδα Khru Γκίτσα Θεόδωρου, βράβευσε για την προσφορά τους στην προώθηση του Muay Thai Boran στην Ελλάδα τους:

1. Την Ταϊλανδέζικη Πρεσβεία στην Ελλάδα
2. Τον επί 17 χρόνια προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας Λειβάδη Λευτέρη
3. Τον Ολυμπιονίκη της Πυγμαχίας Στεφανόπουλο Γεώργιο
4. Τον δάσκαλο του Muaythai Μιχάλη Δρόσο
5. Τον δάσκαλο και promoter του Muaythai Μπαρμπάτσα Μάριο
6. Τον δάσκαλο, promoter και δημοσιογράφο Περγιάλη Γιώργο
7. Τον δάσκαλο του Muay Boran και Muaythai Αργυρόπουλο Νάσο

Επίσης για την αγάπη τους στην γνώση και το τεράστιο ενδιαφέρον τους για το Muay Boran, αποτελώντας μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια της ΙΜΒΑ στην Ελλάδα, επιβραβεύτηκαν οι κάτωθι δάσκαλοι – συμμετέχοντες:

1. Δομετίου Άννης
2. Πλεξουσάκης Μανώλης
3. Ψιλοπάτης Γιώργος
4. Πόκας Θεόδωρος
5. Λιάκος Δημήτριος
6. Καλυβιάρης Παναγιώτης
7. Τσιναριάν Ιωάννης
8. Προβελλέγγιος Ανδρέας

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα για την μακροχρόνια συνεργασία μας και ειδικότερα την Minister Counsellor Κυρία Rungnapa Srivannavit για την αμέριστη βοήθειά της στην προώθηση του Muay Thai Boran στην Ελλάδα. Η πρεσβεία εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε βήμα μας και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το θετικό κλίμα και στο εγγύς μέλλον.
Χορηγός του σεμιναρίου ήταν η Pizza Maxwill’s με κεντρικό πρόσωπο τον πολύ καλό φίλο και υποστηρικτή της πολεμικής τέχνης της Ταϊλάνδης κ. Γιαννάκη Χρήστο.