27/04/2024

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Muay Boran της ΙΜΒΑ Hellas το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο Α.Γ.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – International Muay Boran Academy Hellas, διοργανώνει Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Muay Boran της ΙΜΒΑ υπό την αιγίδα της Ταϊλανδέζικης Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα, για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης της πολεμικής τέχνης του Muay Boran της IMBA Hellas στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και μαθητές της IMBA Hellas. Την ιδία ημέρα θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις πιστοποίησης στα μέλη της.

Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να αποκτήσουν εμπειρία και γνώση στην πολεμική τέχνη του Muay Boran της IMBA.

Επίσης οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές της IMBA Hellas να επιβεβαιώσουν ότι διδάσκουν την τέχνη σωστά, η οποία πρέπει να πληροί συνεχώς υψηλά στάνταρτ με συνεχή γνώση στις αξίες, για την σωστή προώθησή του Muay Boran της ΙΜΒΑ στην Ελλάδα. Η παρουσία των εκπαιδευτών της IMBA Hellas κρίνεται απαραίτητη.

Στα καθήκοντα του Εκπαιδευτή της ΙΜΒΑ είναι να διδάσκει, να παιδαγωγεί και να αξιολογεί. Αγωγή και Διδασκαλία είναι οι δύο όψεις της παιδαγωγικής πράξης. Η Διδασκαλία είναι ένα σύνολο διαπροσωπικών και κοινωνικών σχέσεων, μια διαδικασία επικοινωνίας ανάμεσα σε όσους παίρνουν μέρος και δεν αφορά μόνο τον Εκπαιδευτή.

Μέσω της Διδασκαλίας του Muay Boran η οποία είναι ταυτόχρονα τέχνη και επιστήμη ο Εκπαιδευτής της ΙΜΒΑ μεταβιβάζει την πείρα και την παράδοση, αλλά ταυτόχρονα δραστηριοποιεί τις δυνάμεις της αλλαγής.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος, εκπρόσωπος της IMBA EUROPE στην Ελλάδα.

Οι εκπαιδευτές της ΙΜΒΑ το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΑΥΡΟΥ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.

Οι μαθητές το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΠΛΕ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas. Επίσης όσοι θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις πρέπει να έχουν το βιβλιαράκι μέλους της ΙΜΒΑ μαζί τους.

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος και θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης του σεμιναρίου.
.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό κέντρο άθλησης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» στην έδρα μας, Γρ. Λαμπράκη 45, Ταύρος, Αθήνα.

Το Σάββατο για τους εκπαιδευτές από ώρα 10:00 έως 13:00 και για τους μαθητές από ώρα 13:00 έως 16:00. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από ώρα μέσα στο σεμινάριο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 επικοινωνώντας με τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο εκπρόσωπο της International Muay Boran Academy στην Ελλάδα:
στο τηλ.: 6909151560, ή στο e-email: khrugkitsas@gmail.com

www.muaythaiboran.gr