26/04/2024

Επιμορφωτικά Σεμινάρια και εξετάσεις Muay Boran της ΙΜΒΑ Hellas το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η ΙΜΒΑ Hellas εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια Muay Boran.


«Αγαπητοί εκπαιδευτές της IMBA Hellas, σας γνωρίζουμε ότι η 4 Μαρτίου έχει επιλεγεί για το 2017 κατόπιν απόφασης της IMBA Europe, ημέρα γιορτής σε όλες τις χώρες του κόσμου οι οποίες καλλιεργούν το Muay Boran της ΙΜΒΑ.

Οι εκπροσωπούντες το Muay Boran της IMBA σε όλες τις χώρες του κόσμου διοργανώνουν εκδηλώσεις αυτή την ημερομηνία ταυτόχρονα για την προώθηση του Muay Boran.

Η International Muay Boran Academy Hellas, σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο:
Combat Muay Boran
Muay Lert Rit Open Master Class
Lert Rit Warrior Lady’s Group

Καθώς και εξετάσεις για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης της πολεμικής τέχνης του Muay Boran της IMBA Hellas στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και εκτός από τα μέλη της IMBA Hellas απευθύνεται σε εκπαιδευτές και μαθητές όλων των συστημάτων των Πολεμικών Τεχνών.

Αναλυτικά:

1. Στο σεμινάριο Combat Muay Boran, βασικός στόχος είναι οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να αποκτήσουν την εμπειρία του εξεταστικού προγράμματος της IMBA ανάλογα με το επίπεδό τους (1o-11o khan) και είναι ΜΟΝΟ για μέλη της IMBA Hellas. Οι εκπαιδευόμενοι θα χωριστούν σε τρία επίπεδα: 1o-7o khan, 8o-10o khan, 11o khan. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα πραγματοποιηθούν μέσα στο σεμινάριο, από τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο.
Επίσης είναι σεμινάριο προετοιμασίας Εξεταστικής περιόδου στο Muay Boran της ΙΜΒΑ για την συμμετοχή των μελών της, στις εξετάσεις πιστοποίησης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 από την τεχνική υπεύθυνη της ΙΜΒΑ Europe, Arjarn Marica Vallone 14ο khan, στο European Congress 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Η παρουσία των εκπαιδευτών κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους.

2. Το σεμινάριο Muay Lert Rit Open Master Class είναι ανοιχτό για ΟΛΟΥΣ όσους ασκούνται σε πολεμικές τέχνες. Το Muay Lert Rit είναι μια Ταϊλανδέζικη μορφή πολεμικής τέχνης που διδάσκεται και χρησιμοποιείται από τους καταδρομείς του βασιλικού Ταϊλανδέζικου στρατού. Είναι ένα ύφος μάχης πού προέρχεται από τις παραδοσιακές Ταϊλανδέζικες τεχνικές μάχης δοκιμασμένες στα πεδία των μαχών (Muay Boran). Έγινε μια επιλογή από το πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο των μαχητικών τεχνικών των ήδη διαθέσιμων στις διαφορετικές μορφές τεχνικών μάχης και προσαρμόστηκε για στενό, άμεσο και αποτελεσματικό αγώνα εξουδετέρωσης. Πολλές από τις τεχνικές είναι είτε πολύ στενές είτε επιλεγμένες άμεσα από τα Mai Mae (τυποποιημένες τεχνικές μάχης) είτε από τα Look Mai (προηγμένες τεχνικές Μάχης). Όπως με όλες τις στρατιωτικές πολεμικές τεχνικές, ο στόχος είναι ριζικός, να θέσει εκτός μάχης με έναν τελικό τρόπο τον αντίπαλο ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δοκιμάσετε και να εκπαιδευτείτε στο Muay Lert Rit. Η προσφορά αυτή είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του τεχνικού πεδίου εφαρμογής του, έστω και αν προπονείται ήδη σε κάποια άλλη τέχνη ή είναι απλώς ένας ενθουσιώδης «άπληστος» των πολεμικών τεχνών.

3. Το σεμινάριο Lert Rit Warrior Lady’s Group απευθύνεται ΜΟΝΟ σε γυναίκες και θα γίνει παράδοση συγκεκριμένων τεχνικών Μάχης.
Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος, εκπρόσωπος της IMBA EUROPE στην Ελλάδα.
Οι εκπαιδευτές της IMBA Hellas, πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΑΥΡΟΥ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.
Οι εκπαιδευτές άλλων συστημάτων υποχρεούνται να φορούν ΜΟΝΟ μπλουζάκι της ΙΜΒΑ χρώματος ΜΠΛΕ.
Οι μαθητές της IMBA Hellas, πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΠΛΕ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas. Επίσης όσοι θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις πρέπει να έχουν το βιβλιαράκι μέλους της ΙΜΒΑ μαζί τους.
Οι μαθητές άλλων συστημάτων υποχρεούνται να φορούν ΜΟΝΟ μπλουζάκι της ΙΜΒΑ χρώματος ΜΠΛΕ.
Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος

ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

COMBAT MUAY BORAN & EXAMINATIONS / 14:00 – 17:00
MUAY LERT RIT OPEN MASTER CLASS & MUAY LERT RIT WARRIORS LADY’S GROUP / 17:00 – 20:00
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας, στην αίθουσα 11 στον 1ο Όροφο, για τους εκπαιδευτές από ώρα 14:00 έως 20:00 σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν εντός των εκπαιδευτικών ωρών.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 επικοινωνώντας με τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο εκπρόσωπο της International Muay Boran Academy στην Ελλάδα στο Τηλ.: 6909151560, ή στο e-mail: khrugkitsas@gmail.com.»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Ματς για… καλλιστεία στις γυναίκες το UFC (ΦΩΤΟ)

Πλάκα πλάκα παίζει και ο Fedor το Σάββατο

Με Σκοπιανό ο Roosmalen στο FFC

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: