28/03/2024

Εξετάσεις Combat Hapkido και Thai- kickboxing στην Ικαρία

Οι μικροί μαθητές του Α.Σ Μαιάνδρου Ικαρίας πιστοποιήθηκαν στις 06/05/17, μετά το πέρας των εξετάσεων και έλαβαν τις νέες ζώνες (Kup) τους.Αναλυτικά:


«Δόθηκαν μισές κίτρινες έως και μισές μαύρες, στο Thai/Kick Boxing και στο Combat Hapkido. Τις Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Hwalmoodo, τις Ελληνικής Ένωσης Hapkido καθώς και της κορεάτικης ένωσης Thai /Kick Boxing.

Ο δάσκαλος και εκπρόσωπος στην Ελλάδα Χριστοδούλου Μιχαήλ της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του Combat Hapkido και του Thai/Kick Boxing καθώς κα μέλος του διοικητικού συμβουλίου τις Ελληνικής Ένωσης Hapkido, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την τεχνική κατάρτιση των μικρών μαθητών/αθλητών.

Οι μαθητές εξετάστηκαν: 1.Στην ατομική τεχνική κατάρτιση 2.Χτυπήματα με χεριά & πόδια 3.Συνδυασμούς & άμυνες 4.Πεσίματα και σηκώματα από το έδαφος, 5.αγωνιστικη μάχη, 6. στοχομαχία, 7.φυσική κατάσταση.
Επίσης δόθηκε στην αθλήτρια Ελένη Αγγελουδάκι η μαύρη ζώνη (1 Dan) στο Thai/Kick Boxing της European Hwalmoodo Federation (περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα (www.hwalmoodo.com/en)».