20/04/2024

Ενωμένο και δυνατό το ελληνικό muay thai

Στην διοργάνωση «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ » που έγινε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το ελληνικό muay thai έμοιαζε να είναι πιο ενωμένο από ποτέ. 


Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: «Ενωμένο και δυνατό έδειχνε το ελληνικό Muay Thai το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου , στην πρώτη διοργάνωση του Ταϊλανδέζικου προολυμπιακού αθλήματος για το έτος 2017. Η διοργάνωση με την επωνυμία «Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση» και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και αθλητισμού Ελληνικού-Αργυρούπολης, διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Αργυρούπολης παρουσία του δημάρχου κυρίου Γιάννη Κωνσταντάτου ενώ το παρών έδωσαν 270 αθλητές από 28 συλλόγους από όλη την Ελλάδα )Κρήτη, Σαντορίνη, Μακρυνεία, Ιωάννινα, Αμφιλοχία).

Τα εύσημα ανήκουν σε όλους τους ειδήμονες του χώρου με αιχμή του δόρατος τον οργανωτή Παύλο Καπώνη, τον matchmaker Νάσο Αργυρόπουλο, τον υπεύθυνο στην διαιτησία Γιάννη Χάλαρη τον supervisor της εκδήλωσης Θοδωρή Γκίτσα και την στήριξη γνωστών προπονητών του Muay Thai. Η διοργάνωση υποστηρίχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Muaythai – IFMA και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Muaythai- EMF.

Στην εκδήλωση τρία ρινγκ πήραν φωτιά από αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών που καταχειροκροτήθηκαν από ένα κατάμεστο στάδιο. Το ενδιαφέρον έπεσε στους τελικούς των κατηγοριών που πήραν και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Minsk της Λευκορωσίας )3 – 12 Μαΐου 2017).»

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ FIGHTLIFE.GR

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Επίσημο: Mε Bisping στην επιστροφή του ο GSP!

«O McGregor βγάζει νοκ άουτ και τον Mayweather και τον Pacquio»

Ο Παπαδόπουλος «πουλάει» και το promotion τον θέλει συνέχεια στις οθόνες μας!