20/04/2024

Εντυπωσιακή παρουσία του White Tiger Camp στο Mad Dog

Σπουδαίους αγώνες και νίκες για την σχολή των Εξαρχείων στο Mad Dog Tournament που διεξήχθη στην Fighters Arena το περασμένο Σάββατο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του White Tiger Camp. 


«Πολύ ποιοτική ήταν η παρουσία αθλητών του White Tiger Camp στo Mad Dog Tournament, μια καθαρή muay thai διοργάνωση του Άννη Δομετίου. Το WT συμμετείχε με 6 αθλητές και κατάφερε να πάρει 5 νίκες απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους.
Συγκεκριμένα οι «μικροί» μαχητές Μαρσίλντα Ακούλλι και Άλεξ Κίρκο μόνο μικροί έδειξαν ότι δεν είναι, παίζοντας 2 δυνατούς και τεχνικούς αγώνες με πολύ καλά στημένους αντιπάλους, κερδίζοντας τόσο τις εντυπώσεις όσο και όμορφες νίκες.
Όσον αφορά τους ενήλικους αθλητές, οι Έφη Ξυλούδη έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, παίζοντας στα -54 κιλά έναν πολύ δυνατό αγώνα, με σκληρά χτυπήματα και υψηλή ένταση. Κέρδισε δίκαια τη νίκη, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της, ολο και ποιοτικότερη σε κάθε αγώνα.
Ο Χρήστος Τσατσάι, σε έναν από τους πιο όμορφους αγώνες της βραδιάς, έπαιξε το καλύτερό του παιχνίδι ως τώρα. Πολύ καλά στημένος, με καθαρό μυαλό, με πολλές επιλογές στην επίθεση και τεράστια ψυχικά αποθέματα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της νίκης του. Έτσι τώρα θα διεκδικήσει τη ζώνη των -71 κιλών σε επόμενη διοργάνωση.
Ο Νίκος Γμπενόμπα, παρά την ακύρωση την προηγούμενη μέρα του αντιπάλου του επειδή δεν εμφανίστηκε στη ζύγιση, την τελευταία στιγμή βρήκε καινούριο αντίπαλο και έπαιξε με δύναμη και ένταση, δείχνοντας υψηλή τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με δύναμη. 
Στο παιχνίδι για τη ζώνη των -76 κιλών, ο Δημήτρης Γιάννος έχασε (σωστά και δίκαια) σε αγώνα 5×2 αφού άργησε να πάρει μπροστά και να αρχίσει να πιέζει τον αντίπαλό του. Κοντινό παιχνίδι αλλά σωστά δοσμένο στον αντίπαλο αθλητή.
Οι συμμετοχές αθλητών του White Tiger Camp τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συνεχίζονται και τους επόμενους μήνες…stay tuned».