24/04/2024

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στο Combat Muay Boran και στο IMBA Muay Lert Rit

Η International Muay Boran Academy Hellas, σε συνεργασία με τον κλάδο άθλησης Combat Muay Boran της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου(Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ.), και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Combat Muay Boran και στο IMBA Muay Lert Rit καθώς και δύο (2) θεατρικές παραστάσεις «RAMAKIEN» για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης της πολεμικής τέχνης του Muay Boran στην Ελλάδα. Διαβάστε την ανακοίνωση: 


«Επιμορφωτικό Σεμινάριο και εξετάσεις Combat Muay Boran της ΙΜΒΑ Hellas, Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

Ώρα 13:00 έως και 16:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Ταύρου, «ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Κλειστό Γυμναστήριο Ταύρου «ΑΙΟΛΟΣ» – «Τιμόθεος Ευγενικός»

Ελευθερίου Βενιζέλου 6 και Μαινεμένης 6, Ταύρος, Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτές και μαθητές, ΜΕΛΗ της IMBA Hellas καθώς και την συμμετοχή των μελών της στις εξετάσεις πιστοποίησης που θα πραγματοποιηθούν την ιδία ημέρα από την Arjarn Vallone Marica.

Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να αποκτήσουν την εμπειρία του εξεταστικού προγράμματος της IMBA καθώς και των παραδοσιακών τεχνικών του Muay Boran ανάλογα με το επίπεδό τους καθώς και την προαγωγή τους στην Ιεραρχία της IMBA Europe.

Επίσης οι εκπαιδευτές της IMBA Hellas να επιβεβαιώσουν ότι διδάσκουν την τέχνη σωστά, η οποία πρέπει να πληροί συνεχώς υψηλά στάνταρτ με συνεχή γνώση στις αξίες και να αναβαθμίσουν το επίπεδο των γνώσεών τους, για την σωστή προώθησή του Muay Boran της ΙΜΒΑ στην Ελλάδα.

Στα καθήκοντα του Εκπαιδευτή της ΙΜΒΑ είναι να διδάσκει, να παιδαγωγεί και να αξιολογεί. Αγωγή και Διδασκαλία είναι οι δύο όψεις της παιδαγωγικής πράξης. Η Διδασκαλία είναι ένα σύνολο διαπροσωπικών και κοινωνικών σχέσεων, μια διαδικασία επικοινωνίας ανάμεσα σε όσους παίρνουν μέρος και δεν αφορά μόνο τον Εκπαιδευτή. Μέσω της Διδασκαλίας του Muay Boran η οποία είναι ταυτόχρονα τέχνη και επιστήμη ο Εκπαιδευτής της ΙΜΒΑ μεταβιβάζει την πείρα και την παράδοση, αλλά ταυτόχρονα δραστηριοποιεί τις δυνάμεις της αλλαγής.

Οι εκπαιδευτές πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΑΥΡΟΥ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.

Οι μαθητές πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΠΛΕ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο IMBA Muay Lert Rit,

Warrior Ladys Group,

Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Ώρα 13:00 έως και 16:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Ταύρου, «ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Κλειστό Γυμναστήριο Ταύρου «ΑΙΟΛΟΣ» – «Τιμόθεος Ευγενικός»

Ελευθερίου Βενιζέλου 6 και Μαινεμένης 6, Ταύρος, Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα καθώς και σε αποκλειστικό τμήμα ΜΟΝΟ για Γυναίκες στο οποίο και θα παραδοθούν μαθήματα Αυτοάμυνας (ΙΜΒΑ Lert Rit).

Οι εκπαιδευτές της ΙΜΒΑ πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ ή φόρμα παραλλαγής, μπλουζάκι της IMBA Hellas ή IMBA Lert Rit χρώματος ΜΑΥΡΟΥ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.

Οι μαθητές της IMBA Hellas πρέπει να φέρουν παραδοσιακό παντελονάκι χρώματος ΜΠΛΕ, μπλουζάκι της IMBA Hellas χρώματος ΜΠΛΕ καθώς και Mongkon αναλόγως του βαθμού τους στην IMBA Hellas.

Όλοι οι υπόλοιποι από άλλες πολεμικές τέχνες ή συστήματα και οι απλοί πολίτες πρέπει να φέρουν Μπλουζάκι IMBA Hellas ή IMBA Lert Rit χρώματος Μπλε το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από την γραμματεία την ημέρα του σεμιναρίου.

Θεατρική Παράσταση ΙΜΒΑ «RAMAKIEN»,

Σάββατο 29 Απριλίου και Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Ώρα 20:00 έως και 22:30 κάθε μέρα

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ

Αίθουσα Θεάτρου, 2ος Όροφος, Πειραιώς & Επταλόφου, Ταύρος, 17778, ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ θα διεξαχθεί θεατρική παράσταση από θεατρική ομάδα 14 Ιταλών ηθοποιών με θέμα την Πολεμική Τέχνη του Muay Boran από το εθνικό έπος της Ταϊλάνδης το RAMAKIEN”. Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες λόγω θέσεων στο θέατρο(150 ανα ημέρα).

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Μαρκαντώνης Θεμιστοκλής από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και η πολυτάλαντη και δημοφιλής παρουσιάστρια στην τηλεοπτική εκπομπή ¨Μη μου πεις¨ στο κανάλι HIGH TV με μόνιμη στήλη “Γεωπονικές Εξομολογήσεις”, Ring Announcer & Coordinator, Public Relationship σε μαχητικές διοργανώσεις (ZMAK, No Mercy, New Heroes & International Fight Club Open) και συντάκτρια μαχητικής στήλης της σελίδας www.ringsofpain.gr, Χριστίνα Καμπούρη.

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί επίσημο γεύμα προς τιμήν των:

  • Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου
  • της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ)
  • της Βασιλικής Ταϊλανδέζικης Πρεσβείας στην Ελλάδα
  • της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα καθώς και της
  • 15μελούς Ιταλικής Ομάδας IMBA Muay Boran Europe

οι οποίοι με τις ενέργειές τους, στηρίζουν την ανάπτυξη του φίλαθλου πνεύματος, την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό και γενικότερα την κοινωνική και πολιτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσα από τον αθλητισμό καθώς και την συναδέλφωση μεταξύ των λαών για την εδραίωση της Παγκόσμιας Ειρήνης.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης και εισηγητής είναι ο πρόεδρος του κλάδου άθλησης Combat Muay Boran, κ. Γκίτσας Θεόδωρος, τηλ. Επικοινωνίας:6909151560″