25/04/2024

Δυνατή τετράδα με Σαμπροβαλάκη,Τσουκαλά,Bahrmazadeh και Μικο στο Road to Muay Thai Gran Prix

Μία δυνατή τετράδα στα -67 κιλά ανακοίνωσε το promotion με σημαντικά ονόματα της κατηγορίας για τις 10 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι Παύλος Καπώνης και Ανδρέας Καλύμνιος έχουν κάνει ένα matchmaking υψηλών προδιαγραφών για τα νέα ταλέντα που έχουν αναδειχτεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια .

Ταλέντα που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μάχες ξεκαθαρίσματα που ανοίγουν καριέρες τόσο εντός , όσο και κυρίως εκτός συνόρων.

Η ανακοίνωση των αγώνων ξεκινά με τετράδα ζώνης KGP στα -67 κιλά ανάμεσα σε 4 ταλαντούχους μαχητές που με την επικράτηση εδώ παίρνουν εισιτήριο για το επόμενο μεγάλο event του Muay Thai Grand Prix που θα γίνει στην Αθήνα το εκ νέου, καθώς και ευκαιρία αγώνων στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα στο ρινγκ να διεκδικεί τον τίτλο θα δούμε τον Παντελή Σαμπροβαλάκη, που παραμένει αήττητος με άνεση στα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα , είναι ο πρώτος αθλητής που μπήκε στο Πανεπιστήμιο με μοριοδότηση από το άθλημα του Muay Thai και σας το έχουμε γράψει επανειλημμένα εδώ πως αποτελεί από τα ονόματα που με προπονητές τους Παύλο Καπώνη και Θάνο Καραλη θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε με τον Γιάννη Τσουκαλά , αθλητής του Γρηγόρη Μάλλιου και του «Mallios Team» που προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά μέσα στο 2018 με νίκες σερί , κατάκτηση τίτλου στο ‘International Fight Club Open’ και σίγουρα είναι όνομα που έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του.

Ο Borhan Bahrmazadeh είναι αθλητής του K1 GYM και του Παναγιώτη Σώζου , ιδιαίτερα δυναμικός , εξαιρετικά γυμνασμένος και μαχητικός με παρουσία ήδη μία φορά στο μεγάλο promotion χτίζοντας το όνομά του με πραγματικές προκλήσεις και που εδώ σίγουρα βρίσκει μια ιδανική ευκαιρία να ξεχωρίσει.

Ο Στάθης Μικος είναι αθλητής του Askitis Team και του Νίκου Ασκητή που έχει εμπειρία από δυνατές μάχες μέσα από συμμετοχές στα μεγάλα events του ‘Gods of War’ το προηγούμενο διάστημα. Η ευκαιρία να αναδειχτεί και ο ίδιος μέσα από αυτή την τετράδα είναι μεγάλη και αναμένεται να τον δούμε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό

Το επίπεδο παραγωγής αναμένεται και αυτή την φορά σε υψηλά standards στα πρότυπα της μεγάλης διοργάνωσης των «Muay Thai Grand Prix» που έχουν ξεχωρίσει για αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους».