20/04/2024

Δεν τα κατάφερε ο Μιχαηλίδης στο MTGP (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «300» με τη γνωστή του μαχητικότητα και το πάθος που δείχνει είτε πρόκειται για ΜΜΑ αγώνα είτε για Muay Thai μπήκε για να τα δώσει όλα κόντρα στον εξαιρετικό μαχητή Charlie Peters.


Στον τέταρτο γύρο ολοκληρώθηκε η μάχη των Μιχαηλίδη vs. Peters στο χθεσινοβραδινό MTGP στην περίφημη O2 Arena του Λονδίνου.

Ο Έλληνας μαχητής του Παύλου Καπώνη προσπάθησε πάρα πολύ να κάνει τη διαφορά κόντρα στον πρωταθλητή της welterweight κατηγορίας του promotion παρ’όλα αυτά ένα χτύπημα στο συκώτι έκοψες ανάσες από τον «300» και κατά συνέπεια στην επόμενη επίθεση του Peters ο ρέφερι διέκοψε τον αγώνα.

Σχετικά με τον αγώνα τοποθετήθηκε δημόσια ο Παύλος Καπώνης και το Diamond Camp εκθειάζοντας το θάρρος που επέδειξε ο μαχητής του κόντρα σ’έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι ο Charlie Peters:

 

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο που σας παραθέτουμε μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα του Έλληνα μαχητή στο Mauy Thai GP του Λονδίνου. Καθότι στο βίντεο περιέχεται όλο το event για να δείτε τον Μιχαηλίδη προχωρήστε το στο -1:28:29 που ξεκινάει με την είσοδο του «300» στο ρινγκ:

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Νεκρός Thai fighter από θερμοπληξία (ΦΩΤΟ)

Σταρ του WWE ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την διαρροή sex tape

Μιχαηλίδης ενάντια σε Παπαδημητρίου στο No Limits 29!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK