27/04/2024

Δήμος Ασημακόπουλος: Παίζω με όλους στην κατηγορία μου

Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Δήμος Ασημακόπουλος τον τελευταίο καιρό, κάτι που επιβεβαίωσε και στο Muay Thai Grand Prix, με την νίκη του επί του Αντώνη Κουντέλσκι.


Ο αθλητής από την Πάτρα που έχει στο πλευρό του το έμπειρο δίδυμο Γκάζη- Καραλή πάει από νίκη σε νίκη και φτιάχνει το πλάνο του για το μέλλον που συμπεριλαμβάνει αγώνες στο εξωτερικό.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς το πλάνο μας έπιασε τόπο. Στόχος μου είναι να αγωνίζομαι συνεχώς τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα με δυνατούς αντίπαλους. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους (Καραλή- Γκάζη) και όλη την ομάδα του Σπάρτακου Πατρών, τους δικούς μου ανθρώπους και τους χορηγούς μου που πίστεψαν σε μένα.  (#EatAlly #ΦΑΣΟΛΟΙ #KolokithasTruckStop #GraphicArtsDedevesis #PersaniGloves #OxygenStore )», μας είπε στα πρώτα του λόγια ο Ασημακόπουλος που παίζει όπως τονίζει με όλους.

«Δεν ξεχωρίζω κάποιον αθλητή στην κατηγορία 65 έως 67 κιλών, στο Muay thai υπάρχουν πολλοί αθλητές και δεν έχω πρόβλημα να παίξω με οποιονδήποτε. Αυτό που κάνω το αγαπάω, το νιώθω και το κάνω αληθινά. Θα ακολουθήσουν μεγάλες και δυνατές μάχες με πλούσιο θέαμα».