29/03/2024

Δήμος Ασημακόπουλος: Παίζω αύριο το πρωί με όλους!

Ο Δήμος Ασημακόπουλος έφτασε πρόσφατα στους ημιτελικούς του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος  IFMA στην Γαλλία.


Ο ίδιος μιλώντας στο Fightsports.gr περιέγραψε την εμπειρία του εκεί αλλά και τους επόμενους στόχους του.«Η συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν ένα σκαλοπάτι. Έφτασα στους ημιτελικούς της Elite, όπου αγωνίστηκα με έναν πολύ δυνατό και έμπειρο αθλητή.

Ο αγώνας ήταν κοντά και κρίθηκε στα σημεία. Η ήττα αυτή είναι μάθημα για να δουλέψω με τους δασκάλους μου, Αλέξη Καραλή και Χάρη Γκάζη, εστιάζοντας στην στρατηγική και το σκοράρισμα για το επόμενο πρωτάθλημα, στο οποίο είμαι αποφασισμένος να φέρω στην Ελλάδα τον τίτλο».

Σε ερώτηση του Fightsports.gr για το αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης στο στόχαστρο του Ασημακόπουλου, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παίξει αύριο το πρωί.

«Στην κατηγορία μου έχω παίξει σχεδόν με όλους. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα κάποιο όνομα, ούτε με προβληματίζει. Είμαι ανοιχτός και παίζω αύριο το πρωί, με όποιον θέλει». 

Τέλος ο thai fighter ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι δίπλα του και τον στηρίζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον κύριο Αλέξανδρο Καλλέργη, ο οποίος με υποστηρίζει, με τιμά και με εμπιστεύεται. Η στήριξη του μου δίνει ψυχική δύναμη και κουράγιο. Άνθρωποι σαν τον κύριο Αλέξανδρο αποτελούν ζωντανό παράδειγμα της εποχής μας. Θα προβάλω, θα πρεσβεύω με τιμή και αξιοπρέπεια αποκλειστικά την επιχείρηση Μηχανήματα Καλλέργης εντός και εκτός Ελλάδας, με στόχο κορυφαίες διακρίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο». 

Photo:SportsClik