25/04/2024

Γιώργος Ψιλοπάτης: Τεράστια ψυχή ο Κασάρχος, έπαιζε με πυρετό

Ένα από τα καλύτερα ματς της βραδιάς ήταν ο ημιτελικός για την ζώνη WMC στο Road to Muay Thai Grand Prix μεταξύ Κασαρχου και Βλαχάκη.


Νικητής ήταν ο Βλαχάκης, ωστόσο ο προπονητής του Κασαρχου αποκαλύπτει σήμερα πως ο αθλητής του έπαιζε με 39 πυρετό. Αναλυτικά:

«Ένας από τους πιο θεαματικούς αγώνες έγινε εχθές στο KGP  στην διεκδίκηση της ζώνης στα -61 kg. Ο αθλητής μας Θοδωρής Κασάρχος έδωσε μια απίστευτη μάχη όχι μόνο με τον αντίπαλο αλλά με τον πυρετό που τον ταλαιπωρούσε από το Σάββατο το βράδυ όταν κάποια στιγμή έφτασε 39.

Όλη την μέρα του αγώνα προσπαθούσαμε να τον κατεβάσουμε με αντιπυρετικά αλλά ήταν αδύνατο. Το μόνο που έλεγε ήταν «θα παίξω μέχρι να πέσω κάτω» και έτσι έγινε μετά νοσηλεύτηκε στο κρατικό της Νίκαιας για ορό.

Παρόλα αυτά θα μπορούσε να ήταν και ο νικητής διότι κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Θα ανέβει και ο αγώνας στο μέλλον.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον μαχητή με την τεράστια ψυχή που δείχνει σε κάθε αγώνα είμαι υπερήφανος για σένα αγορι μου. Σε ευχαριστώ. Εγω και το προπονητικό team ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν να μας στηρίξουν. Επόμενος σταθμός Κύπρος. Συγχαρητήρια σε όλους τους διεκδικητές της ζώνης».