25/04/2024

Γιάννης Τσίγκος: Θέλω να εμπνεύσω την νέα γενιά

Ο μαχητής του Pliakos Team είναι ένας από τους αγαπημένους αθλητές του Muay Thai Grand Prix αφού δίνει το παρών σε όλα τα τελευταία εγχώρια event του promotion.


Ο Γιάννης Τσίγκος συναντά τον Νίκο Γραντζίδη στις 2 Ιουνίου σε ένα από τα καλύτερα εγχώρια match up στο Muay Thai. O έμπειρος αθλητής σε δηλώσεις του στο Fightsports.gr πλέκει το εγκώμιο του Παύλου Καπώνη για το νέο event.

«Το MTGP 26 πιστεύω πως θα είναι μια διοργάνωση που θα αφήσει ιστορία. O Παύλος Καπωνης μάζεψε τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει φτιάξει μια από τις πιο πλούσιες κάρτες αγώνων που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Αξίζει κάθε καινούριος αθλητής να δώσει ότι έχει και να αρπάξει την ευκαιρία του να πρωταγωνιστήσει ως main event στο μέλλον», τονίζει ο Τσίγκος, ενώ θεωρεί τον αντίπαλο του ανταγωνιστικό, χωρίς να κάνει κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα.

«Ο Νίκος είναι δυνατός αθλητής. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούμε στο ρινγκ. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να το γνωρίζω, διότι όπως ξέρουμε σε μια μάχη δεν είναι τίποτα σίγουρο και αυτό πιστεύω είναι που με εξιτάρει. Να μπορείς ο ίδιος να τα βάλεις με την μοίρα, αφήνοντας το δικό σου κομμάτι στην ιστορία», υπογράμμισε και καταλήγοντας έστειλε το μήνυμα του στο κοινό που θα βρεθεί να δει τους αγώνες.

«Αυτό που θέλω να δείξω στο κοινό είναι την θέληση μου να αγωνίζομαι για πετύχω τα όνειρα μου και να εμπνεύσω την νέα γενιά».