25/04/2024

Γιάννης Μπούκης: Θέλω να γίνω ο McGregor της Ελλάδας!

Στις 24 Ιανουαρίου καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Γιάννης Μπούκης απέναντι στον Αχιλλέα Ντούρο. Ο φορμαρισμένος thai fighter μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την μεγάλη μάχη του στο Gods of War, στις 24 Ιανουαρίου. «Η αγωνιστική μου προετοιμασία κινείται σε τελείως διαφορετικά επίπεδα από κάθε άλλη. Τρέχω καθημερινά στο βουνό και προπονούμαι σε έναν μικρό ιδιωτικό χώρο με τον δάσκαλο μου. Ο Μιχάλης Δρόσος είναι γνωστό, πως είναι μεγάλος δάσκαλος στις πολεμικές τέχνες, οπότε και μία προετοιμασία μαζί του είναι εξίσου ξεχωριστή και ιδιαίτερη», τόνισε ο Μπούκης που σε ερώτηση μας αν θεωρεί ευκολότερο αντίπαλο τον Ντούρο από τον Βασιλειάδη μας απάντησε.  «Αντίπαλος μου είναι πάντα ο ίδιος. Ο άνθρωπος που πρέπει να νικήσω, ξυπνώντας το πρωί για να πάω για τρέξιμο. Είναι ο εαυτός μου λοιπόν. Δεν έχει να κάνει με τον Αχιλλέα ή με τον Αλέξανδρο. Έχει να κάνει με μένα. Αν καταφέρω και με κερδίσω στην προετοιμασία μου, θα καταφέρω να κερδίσω και το παιχνίδι. Φυσικά το matchmaking γίνεται από έναν έμπειρο άνθρωπο, τον κ. Πολίτη,οπότε για να μας έβαλε αντιμέτωπους πιστεύει πως θα δώσουμε καλό αγώνα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο νεαρός αθλητής μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει τόσο στο event, όσο και στη νέα σεζόν. «Ο στόχος μου σε κάθε παιχνίδι είναι ο ίδιος. Να προσφέρω θέαμα κι έναν αγώνα αξέχαστο στον κόσμο που πληρώνει να μας δει. Νομίζω πως πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει αθλητές να κυνηγάνε την νίκη. Κλειστές άμυνες και σημείο- σημείο, να πάρουν αποτέλεσμα. Έρχονται να δουν θεαματικούς αγώνες, κάτι που θα το σκέφτονται μετά από καιρό. Όχι απλή νίκη. Από μένα το 2016 να περιμένετε έναν Γιάννη που δεν έχετε ξαναδεί. Κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει. Θέλω να γίνω ο McGregor της Ελλάδας, ο Muhammad Ali του Muay Thai και ο Μαραντόνα των μαχητικών αθλημάτων».

Τέλος ο Μπούκης δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον αντίπαλο του. «Στον Αχιλλέα εύχομαι καλή προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς και να δώσουμε έναν αξέχαστο αγώνα, πρώτα απ’όλα για εμάς και μετά για όλο τον κόσμο».