27/04/2024

Βραδιά πολεμικών τεχνών στην Κέρκυρα

Ο Αθλητικός σύλλογος Muay Thai Κέρκυρας Θερσίλοχος, διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά πολεμικών τεχνών στο κλειστό γυμναστήριο Κέρκυρας την  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.Αναλυτικά το δελτίου τύπου:

To Battle of the Titans – Corfu είναι μια βραδιά πολεμικών τεχνών με Αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι Αθλητές του συλλόγου Θερσίλοχος με Kru τον κ. Μιχάλη Μουζακίτη προετοιμάζονται πολύ σκληρά για να φανούν αντάξιοι της 2ης διοργάνωσης του Battle of the Titans – Corfu Από την Κέρκυρα θα συμμετέχουν αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο Sports Center Corfu του κ. Αναστάσιου Τσιριγγάκη, ενός προπονητή που έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές στον χώρο των πολεμικών τεχνών.  Από την Κέρκυρα επίσης και το Universal Fighting Center, ο αξιόλογος προπονητής και πρώην μαχητής του Kick Box, κ. Τάκης Γκερέκος, με καθρέπτη της δουλειάς του τον αδελφό του Αλέξανδρο Γκερέκο, ο οποίος μας κάνει περήφανους σαν Κερκυραίους όπου αγωνίζεται.

Από τα Ιωάννινα και την σχολή πολεμικών τεχνών Elite, ένας νέος προπονητής ο κ. Κωνσταντίνος Ζαφείρης με αξιόλογους αθλητές με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Από την Αθήνα και τον κορυφαίο σύλλογο του είδους εν Ελλάδι Rama Camp, ο προπονητής Κώστας Θεοδούλου θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να μας παρουσιάσει σε αγώνα – επίδειξη, το Muay Boran, δηλαδή τις αρχαίες ρίζες του σημερινού Muay Thai!!!

Οι αγώνες θα γίνουν σε στυλ  Muay Thai και Kick Boxing  με Κ1 κανονισμούς Στην παρουσίαση της βραδιάς ο σύλλογος Θερσίλοχος κάλεσε (για πρώτη φορά) 2 κυρίες, την Ναυσικά Μουζακίτη και την Ladydust.

Την βραδιά θα εμπλουτίσουν με την όμορφη σκηνική – χορευτική τους παρουσία οι Cheerleaders της σχολής Spartans Blue Diamonts και οι χορεύτριες της σχολής χορού Street Dance Center. Η τιμή εισιτηρίου θα είναι 10  Ευρώ.   Για περισσότερες πληροφορίες: 6971568132