29/03/2024

Αυτή την Κυριακή το Muay Thai Grand Prix στο Έναστρον

Το Muay Thai Grand Prix έρχεται για δεύτερη φορά στο Έναστρον.  


Μετά την μεγάλη επιτυχία στην διοργάνωση του Μαΐου, όπου περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι απόλαυσαν το μοναδικό αυτό θέαμαΑπό τότε έχουν μεσολαβήσει 3 ακόμα Muay Thai Grand Prix σε Παρίσι, Λονδίνο, Βαγδάτη, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το κοινό της Αθήνας είναι ιδιαίτερα ένθερμο και γιαυτό το Muay Thai Grand Prix επιστρέφει ξανά στον «τόπο του εγκλήματος». To Muay Thai Grand Prix 12 Athens είναι πλέον γεγονός.

To Muay Thai Grand Prix θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη, πρόκειται για μάχες καθαρόαιμου Muay Thai και Kickboxing υψηλού επιπέδου, μεταξύ γνωστών πρωταθλητών.

Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση πάνω στο ρινγκ της διεθνούς διοργάνωσης «Muay Thai Grand Prix» που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό σε όλους «Eναστρον» (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος ), στις 3 Δεκεμβρίου  σε έναν εξαιρετικό χώρο που σε συνεργασία με το κορυφαίο αγγλικό promotion θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και μέσω διαδικτύου στους παρακάτω συνδέσμους. 

http://tickets.public.gr/el/events/?eventid=3046

https://www.ticketservices.gr/event/muay-thai-grand-prix-12/

Δείτε το trailer

Η Σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/muaythaigp.greece/