08/05/2024

Ασημακόπουλος Δήμος: Εγώ είμαι το φαβορί!

Ο Δήμος Ασημακόπουλος θα μετέχει στις τετράδες του Super League της Μαρίας Αβραμίδου.  Στα -66 κιλά ο Ασημακόπουλος μιλώντας στο fightsports.gr λέει πως αυτός είναι το φαβορί και υπόσχεται στο κοινό σπουδαίο θέαμα: «Εγώ είμαι το φαβορί». 

Σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση ο έμπειρος αθλητής που έχει παίξει και στο πανευρωπαϊκό της Τουρκίας πέρυσι λέει στο fightsports.gr: «Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι η συμμετοχή μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Τουρκία τον περασμένο Οκτώβρη, καθόρισε την εξέλιξή μου. Αποφάσισα με τον δάσκαλό μου να αναπτύξω κι άλλο την τεχνική μου και προσπάθησα να δείξω δείγματα της δουλειάς μου στα τουρνουά που έγιναν φέτος στη χώρα μας. Όσον αφορά την προετοιμασία μου έχω μέρες μπροστά μου και κάθε μέρα είναι πολύτιμη». 

Αναφορικά με τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβει μία τετράδα ο διεκδικητής της ζώνης ανέφερε: «Το ενδιαφέρον της 4αδας είναι πως όλοι οι αθλητές ενώ θέλω να κερδίσουν παράλληλα προσπαθούν να αποφύγουν τους τραυματισμούς. Αυτό ανεβάζει και το επίπεδο της στρατηγικής στο παιχνίδι. Η προετοιμασία μου λοιπόν θα εστιάσει στην ανάπτυξη της φυσικής μου κατάστασης και της στρατηγικής». 

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που προσφέρει η κατάκτηση της συγκεκριμένης ζώνης ο Δήμος Ασημακόπουλος τόνισε πως προετοιμάζεται σκληρά για να τιμήσει την Ελλάδα: «Αυτός είναι ο στόχος μας! Μία καθαρή και δυνατή νίκη στην Αθήνα και στη συνέχεια προετοιμασία για μία συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τέτοια που θα τιμήσει τη χώρα μας και το σύλλογο μας». 

Όσον αφορά το κοινό που θα παρακολουθήσει το event ο Ασημακόπουλος υπογράμμισε ότι θα δει αληθινό Muay Thai: «Οι φανς θα δουν τη δουλειά του συλλόγου μας, του δασκάλου μου και της ομάδας μας. Ένα καθαρό και εντυπωσιακό παιχνίδι μία αληθινή έκφραση Muay Thai. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και τους συναγωνιζόμενους».