26/04/2024

Αναχώρησε η Εθνική Ομάδα νέων-ενηλίκων U23 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάιτάι

Η αποστολή αποτελείται από 20 αθλήτριες και αθλητές, 3 προπονητές, 3 συνοδούς, 1 διαιτητή και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι.

Αναχώρησε η Εθνική Αποστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) με 28 άτομα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – U23, το διάστημα 21 – 28 Μαρτίου 2023, που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα, Τουρκία.

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση λαμβάνουν χώρα σύμφωνα με τους Κανόνες και Κανονισμούς της αναγνωρισμένης από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε), Παγκόσμιας Ομοσπονδίας I.F.M.A. της οποίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) είναι το επίσημο και αναγνωρισμένο μέλος για την Ελλάδα.

Η «γαλανόλευκη» του Μουάιτάι ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την προετοιμασία της και με την Εθνική Αποστολή να αποτελείται συνολικά από 28 μέλη, γεγονός που αναδεικνύει την ταχύτατη ανάπτυξη του Μουάιτάι στη χώρα μας, και -ταυτόχρονα- να υπόσχεται μεγάλες διακρίσεις των αθλητών στο προσεχές μέλλον.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από  20 αθλήτριες και αθλητές, 3 προπονητές, 3 συνοδούς, 1 διαιτητή και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο ο οποίος θα συνοδεύσει ως επικεφαλής της αποστολής.

Οι αθλήτριες και αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΣΣΕΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΒΟΡΦΑΪ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ

ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΠΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΑΝΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΠΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΙΩΑΝΝΑ

ΝΤΟΖΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΕΒΗΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΑΒΑΛΑ ΕΥΘΑΛΕΙΑ

ΣΙΑΒΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ

ΤΖΑΡΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΚΑΡΜΕΝ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

Κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο, όλα τα μέλη της αποστολής εκτός από ευδιάθετοι δήλωσαν αισιοδοξία και καλά προετοιμασμένοι, έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη των αγωνισμάτων, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στοχεύοντας σε μετάλλια και σε διακρίσεις των αθλητών μας.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ των χωρών αναμένεται να ξεκινήσουν στις 23 Μαρτίου από νωρίς το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 28 Μαρτίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ανταπόκριση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram της Π.Ο.Μ. με αναμετάδοση και αναλυτική ενημέρωση.