20/04/2024

Αναγνωρίστηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai!

Μεγάλες στιγμές για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai.


Αναλυτικά: «Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 28 Ιουνίου 2018 υπεγράφη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη η απόφαση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης των 20 αθλητικών σωματείων καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ).

Οι 20 αθλητικοί σύλλογοι -όλης της επικράτειας που την αποτελούν- έλαβαν την επίσημη, θεσμική, αθλητική αναγνώριση από το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για το μαχητικό-δυναμικό άθλημα του Μουάιτάι στην χώρα μας.

Η ΠΟΜ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσει πανελλαδικά το άθλημα του Μουάιτάι, ώστε να συνεισφέρει ουσιαστικά στην μεγάλη προσπάθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι – IFMA (μαζί με άλλες 134 εθνικές ομοσπονδίες) για την ολυμπιακή αναγνώριση του αθλήματος μας στην Ολυμπιάδα στο Τόκιο, το 2020.

Η ΠΟΜ είναι οι αθλητικοί μας σύλλογοι, οι δάσκαλοι και οι αθλητές τους. Η ΠΟΜ είμαστε όλοι εμείς που αγωνιούμε και καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η ΠΟΜ είναι και θα παραμένει ανοιχτή και έτοιμη να δεχτεί όσους επιθυμούν να ενταχτούν στην οικογένεια του Μουάιτάι και να παλέψουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι μια μεγάλη μέρα για το Μουάιτάι στην χώρα μας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο αυτό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του.«