29/03/2024

Αλέξανδρος Βλάχος: «Τα μηνύματα στον αντίπαλο, αυτοπροσώπως στο ρινγκ!»

Ένας από τους ποιοτικότερους μαχητές στο στυλ του thai ο Αλέξανδρος Βλάχος βρίσκεται στη βασική κάρτα του «Gods of War 9» στο Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΙΣ» στο Μαρούσι. 


Ο συλλέκτης τίτλων Αλέξανδρος Βλάχος μιλάει σήμερα στο Fightsports για την μάχη του με τον εξίσου δυναμικό μαχητή Γιώργο Παπουτσάκη. Το «πάντρεμα» του Στέλιου Πολίτη φέρνει τους δύο fighter να διεκδικούν τίτλο ISKA σε μάχη πέντε γύρων των τριών λεπτών με κανόνες full muay thai φυσικά.

-Ξανά αγώνας και πάλι για τίτλο. Πώς νιώθεις που οι κόποι σου ανταμείβονται με δυνατά ματς;

-Πιστεύω για κάθε αθλητή αυτός είναι ο στόχος του να φτάσει σ’ένα υψηλό επίπεδο και να αγωνίζεται για τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και μου δίνονται ευκαιρίες. Από τη μεριά μου εγώ προσπαθώ να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που δίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα.

-Ποιοι οι στόχοι σου για το 2017;

-Το 2017 ξεκινάω από το «GOW» με βασικό μου στόχο την κατάκτηση του τίτλου και είκοσι ημέρες μετά πετάω για Ιταλία όπου θα συμμετέχω σε τετράδα με δυνατούς αντιπάλους. Κι αυτή είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνω κάτι παραπάνω και εκτός ελληνικών συνόρων.

Δεν σταματάμε όμως εδώ αφού τον Μάρτιο έχω ήδη προγραμματισμένο ένα δυνατό παιχνίδι στην Ταϊλάνδη, αλλά περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα θα έχουμε όταν έρθει η ώρα. Αυτά έχω στο πρόγραμμά μου μέχρι στιγμής για το 2017 και χαίρομαι που είμαι μέσα σε όλους τους στόχους. 

-Ο Στέλιος Πολίτης σε εμπιστεύεται στα event του. Πώς είναι να είσαι κομμάτι ενός δυνατού promotion που πάει από το καλό στο καλύτερο;

-Το να είσαι κομμάτι σ’ένα τόσο μεγάλα event όπως το Gods of War αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και για κάθε αθλητή που θέλει να καθιερωθεί στο χώρο. Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι του «GOW» και θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Πολίτη που με εμπιστεύεται και μου δίνει τις ευκαιρίες αυτές. Το Gods of War είναι κάθε φορά και καλύτερο και μαζί με τον κ. Πολίτη προσπαθούμε και εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω κάθε φορά. 

-Έχεις και πολλούς φαν τι να περιμένουν από εσένα στις 29 του μήνα;

-Το μόνο που θα’θελα να πω στον κόσμο που πιστεύει σ’εμένα και τις δυνατότητές μου και με ακολουθεί είναι πως στις 29 Ιανουαρίου είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ελλάδα.

Γι’αυτό το λόγο θα ήθελα να είναι όλοι κοντά μου και να με στηρίξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, όπως κάνουν πάντα για να ξεκινήσει κιόλας αυτή η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται.

Μου αρέσει όταν μου δίνουν αυτή την ώθηση πάντα σε όλα τα παιχνίδια μου και εγώ από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει ένα δυνατό και ωραίο ματς. 

-Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον αντίπαλό σου;

-Όχι! Δεν θέλω να στείλω κανένα μήνυμα. Τα μηνύματά μου θα τα μεταφέρω στο ρινγκ αυτοπροσώπως…