25/04/2024

Αλέξανδρος Βασιλειάδης: Κίνητρο ο Ισπανός για μένα

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πως και πως περιμένει την αναμέτρηση με τον Aitor Sanchez ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης, καθώς στα πλαίσια του Apocalypse θα αποτελέσει το main event της διοργάνωσης. Ο ίδιος μίλησε για τις τελευταίες μάχες του σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

« Θεωρώ τον εαυτό μου και ερασιτέχνη αθλητή. Μου αρέσει να δίνω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση οπότε δεν υπάρχει χρόνος για διαφημίσεις. Κάποιοι από τους αγώνες που έδωσα ήταν στην επαγγελματική διοργάνωση Pro Sanda 2, τον Σεπτέμβρη, όπου αθλητές του Muay Thai αντιμετώπισαν αθλητές Sanda, ενώ και στο Joya Finals αγωνίστηκα με τον Νίκο Γκίκα. Και οι δύο αγώνες μου ήταν νικηφόροι», ανέφερε αρχικά ο Βασιλειάδης που στη συνέχεια μίλησε για τον Sanchez.

« Το γεγονός ότι είμαι main event και με ξένο αθλητή, μου δίνει την δίψα για μάχη. Ο αντίπαλος μου έχει διεθνείς διακρίσεις και είναι γνωστός στο χώρο του Muay Thai. Είναι ένα κίνητρο να ανεβάσω τον πήχη στο Ελληνικό Muay Thai. Σέβομαι τους αντιπάλους μου και σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστώ που θα ερθει να ματώσει μαζί μου, μέσα στο ρινγκ», επεσήμανε ο Έλληνας Thai Fighter που για το τέλος δήλωσε ανοιχτός σε κάθε πρόκληση.

« Δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση από Έλληνα ή ξένο αθλητή στην κατηγορία μου, να αγωνιστούμε σε στυλ Muay Thai».

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες μίλησε και ο Ισπανός για την ερχόμενη μάχη με τον  Βασιλειάδη… Την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ!