26/04/2024

Αγώνες Thai που τσακίζουν: Ρεβάνς Παπαχρυσάνθου- Καρακατσάνη μάχη Στεργίου-Μυλούλης

Δυνατό matchmaking και το thai θα περιλαμβάνει η κάρτα του Gods Of War, κλείνοντας την σπουδαία ρεβάνς Καρακατσάνη- Παπαχρυσάνθου που είχαν αγωνιστεί πέρσι στην Λεωφόρο με νικήτρια την πρώτη ενώ και ο Στεργίου που είναι από τα δυνατά χαρτιά του promotion μπαίνει στη μάχη με τον Μυλούλη. Διαβάστε το δελτίο τύπου.

Διαβάστε περισσότερα νέα στο fightsports.gr: 

Τετράδα- φωτιά στο Colosseum!

Ετοιμάζει επιστροφή με Golovkin o Mayweather;

ΣΟΚ: Έβαλαν Μουσουλμάνο μαχητή να πανηγυρίζει κάνοντας το σταυρό του!

«Δυο δυνατές αναμετρήσεις στο στυλ του muay thai θα έχουν την τιμητική τους ανάμεσα στη μεστή κάρτα αγώνων του Gods of War 8 WLF . Για πρώτη φορά θα παρακολουθήσουμε γυναικείο αγώνα full muay thai ανάμεσα σε δυο γνώριμες αθλήτριες του GOW , την Κορίνα Παπαχρυσάνθου με προπονητή το Χρήστο Σαλατά και την Κωνσταντίνα Καρακατσάνη με προπονητή τον Ηλία Λάμπρου. Οι δυο αθλήτριες είναι κορυφαίες στην κατηγορία τους στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο στυλ και αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας σε τρεις γύρους των τριών λεπτών στα 60 kg .

11106204_10208963672627356_796342609_n

Ο αντρικός αγώνας θα είναι ανάμεσα στον Ευθύμη Στεργίου από Pliakos Camp και τον Πάρη Μυλούλη από White Tiger Camp, στα 62 kg τρεις γύροι των τριών λεπτών. Ο Ευθύμης έρχεται από μία καταπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο GOW όπου διεκδίκησε τον τίτλο της ISKA φτάνοντας στον τελικό της τετράδας. Ο Πάρης Μυλούλης έρχεται για να βάλει υποψηφιότητα στους κορυφαίους της κατηγορίας, διεκδικώντας τη νίκη .
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές καλή επιτυχία».