16/04/2024

Έφη Ξυλούδη: Να παίζω με έμπειρες και δυνατές αθλήτριες

Η Έφη Ξυλούδη είναι γεννημένη για τα δύσκολα, κάτι που θα επιδιώξει να ξεπεράσει και στο ερχόμενο Gods of War, αφού αντιμετωπίζει την Έρη Παναγούλια, στις 29 Ιανουαρίου. 


Η αθλήτρια του Ηλία Λάμπρου, με παρακαταθήκη μία γεμάτη σεζόν με εμπειρίες δηλώνει έτοιμη να μπει στο ρινγκ και να δώσει ένα καλό παιχνίδι στο κοινό του Muay Thai και όχι μόνο.

«Πάντα μου αρέσει να παίζω με έμπειρες και δυνατές αθλήτριες, ειναι πρόκληση για μένα, με βοηθάει να γίνομαι όλο και καλύτερη. Στόχος μου είναι μια δυνατή εμφάνιση αποτέλεσμα μιας σκληρής προετοιμασίας», μας είπε στα πρώτα της λόγια ενώ για την «κατασκοπία» της αντιπάλου, που λίγο- πολύ την γνωρίζει γιατί δεν είναι και πολλές οι γυναίκες που παίζουν thai στην Ελλάδα ανέφερε.

«Είναι βοηθητικό να γνωρίζεις τον αντίπαλο σου, αλλά σίγουρα δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό. Νιώθω πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου τις συναθλήτριες μου, ένα πολύ δυνατό γυναικείο team, αλλά και τους συναθλητές μου, και κυρίως τον δάσκαλο μου, που με βοηθάνε και με στηρίζουν».
Τέλος η υπόσχεση της για το ερχόμενο παιχνίδι ήταν λιτή και και εύστοχη: «Θέλω έναν  δυνατό και τεχνικό γυναικείο αγώνα full muay thai».
Φωτογραφία: Sports Click