24/04/2024

Έτοιμος για Καπώνη, Μπιτάκο ο Βασιλειάδης

Γράφουν Χρήστος Μπάρδας, Κίμωνας Οζζ.

Έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν ότι για να ανέβει το επίπεδο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα ο κόσμος πρέπει να βλέπει ΝΤΕΡΜΠΙ με τους καλύτερους αθλητές κάθε κατηγορίας να παίζουν μεταξύ τους και όχι μόνο με, άγνωστους στο ντόπιο κοινό, μαχητές από το εξωτερικό. Το fightsports.gr βάζει σε μια σειρά και ξεχωρίζει αυτές τις μάχες που θέλουμε και πρέπει να δούμε οπωσδήποτε και προκαλεί τους promoters να.. κάνουν παιχνίδι…

Muay Thai: Καπώνης ή Μπιτάκος vs Αλέξανδρος Βασιλειάδης

Η πορεία του Αλέξανδρου Βασιλειάδη στην Ταϊλάνδη αυτές τις μέρες πιστοποιεί αυτά που έλεγε το Fightsports.gr εδώ και καιρό. Ένας αθλητής χαμηλών τόνων που συνηθίζει να μιλάει στο ρινγκ και δεν υπολείπεται σε τίποτα από τους κορυφαίους Thai Fighter στην Ελλάδα. Πάντα θεωρούσαμε πως το επίπεδο του συγκεκριμένου αθλήματος στην Ελλάδα δεν είναι ψηλό, αλλά το ταλέντο υπάρχει. Γενναίο παράδειγμα λοιπόν είναι ο Βασιλειάδης, που στην Ελλάδα έχει κερδίσει όλους τους αθλητές που βρέθηκε αντιμέτωπος τα τελευταία δύο χρόνια και είναι ανώφελο να αποκαλούμε πλέον κορυφαίους αθλητές που δεν παίζουν και έχουν απλά την φήμη. Γιατί λοιπόν να μην δούμε έναν αγώνα του νεαρού thai fighter με τον Καπώνη ή με τον Μπιτάκο.

Τα κιλά βρίσκονται αφού όλοι τους έχουν παίξει εκεί γύρω στα 72 κιλά, ενώ ο Βασιλειάδης έχει κερδίσει και τον Χρήστο Σαλατά που είναι ένας από τους πρώτους μαθητές του Παύλου Καπώνη που δίνει  μια ιδιαίτερη γεύση ρεβάνς στη μάχη.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση που θα δώσει θέαμα στον κόσμο. Ο ξένος αθλητής είναι καλός, αλλά τα παιχνίδια μεταξύ Ελλήνων έχουν πάντα το… αλατοπίπερο. Έτσι και ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσε να προκαλέσει τον ενδιαφέρον του μαχητικού κοινού που δείχνει τον τελευταίο καιρό «κουρασμένο» από την ρουτίνα ιδεών του κάθε promoter.