20/04/2024

Έρη Παναγούλια: Σκληρή προετοιμασία στο Blue Dragon, νιώθω έτοιμη

Μία από τις πιο δυνατές και αξιόπιστες μαχήτριες του Thai στην Ελλάδα είναι η Έρη Παναγούλια. Προερχόμενη από μία σχολή όπως οι Blue Dragons με τις αδερφές Πελούμπη, η δυναμική αθλήτρια δεν θα μπορούσε να υπολείπεται.


Στις 29 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει την Έφη Ξυλούδη, που σας συστήσαμε χθες και η αναμέτρηση τους αναμένεται συναρπαστική. Η Παναγούλια μας παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας για αυτό το παιχνίδι, την ώρα που ήδη στο βιογραφικό της έχει 16 αγώνες, γνωρίζει τις αθλήτριες του White Tiger αφού έχει κοντραριστεί με κάποιες από αυτές και τονίζει:

«Με την Έφη, δεν έχουμε ξαναπαίξει αν και πιστεύω ότι από θέμα εμπειρίας κινούμαστε στα ίδια επίπεδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο ανυπομονούμε να βρεθούμε μαζί στο ρινγκ και να παίξουμε έναν θεαματικό και δυνατό αγώνα», ανέφερε ενώ την προετοιμασία της χαρακτηρίζει σκληρή.

«Η προετοιμασία στην ομάδα μου Blue Dragon είναι πάντοτε σκληρή και με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα της αντοχής και των τεχνικών.Προσωπικά νιώθω και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και οι προπονήσεις μου είναι ανάλογες των υψηλών απαιτήσεων μιας διοργάνωσης όπως είναι το Gods Of War».

Όνειρο ζωής η μετακόμιση… στόχων στην Ταϊλάνδη για την Έρη Παναγούλια που θέλει να βρεθεί στην μέκα του Muay Thai.

«Όποιος ασχολείται με το Muay Thai κατά κάποιον τρόπο οι στόχοι του μετακομίζουν στην Ταϊλάνδη, στην μητρόπολη του αθλήματος. Σίγουρα και για μένα θα ήταν σαν ένα εκπληρώνεται ένα μεγάλο όνειρο να αγωνιστώ εκεί, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη τιμή.

Στην Ελλάδα λίγες είναι η διοργανώσεις που περιλαμβάνουν αγώνες muay thai χωρίς εκπτώσεις στους κανόνες. Οπότε είναι λογικό οι περισσότεροι αθλητές (και κυρίως αθλήτριες που είμαστε και λιγότερες) αναγκαστικά να έχουμε βλέψεις για αγώνες στο εξωτερικό. Κάθε πρόσκληση λοιπόν είναι ευπρόσδεκτη και κάθε πρόκληση δεκτή».