26/04/2024

Ένας… Predator για τον Μίλο στο Grand Prix

Στα δύσκολα πέφτει ξανά ο Αλέξανδρος Μίλος που θα έχει την αποστολή να εξουδετερώσει τον έμπειρο Omar Marsiano Moreno στο ερχόμενο Muay Thai Grand Prix.


Ο αθλητής του Rama Camp προέρχεται από σημαντικές νίκες στο Max Muay Thai και ευελπιστεί να συνεχίσει τις επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Moreno έχει τρεις αγώνες στο Glory και συνολικά 36 ματς στην καριέρα του.

Είναι Αμερικανός και αγωνίζεται συνήθως στα 76 κιλά. Η μάχη των δύο θα γίνει στο Έναστρον Αρένα 2 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αλέξανδρος Μίλος… Ο δικός μας Αλέξανδρος με δύο στα δύο νοκ άουτ στο MTGP, με νοκ άουτ στο Max Muay Thai, με παρουσία σε κορυφαίες διοργανώσεις της Ταϊλάνδης αλλά και πολύμηνη παρουσία σε camp εκεί, επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα αγώνα φωτιά.

Αντίπαλος του ο Αμερικάνος Omar Moreno. Αθλητής του Glory με παρουσία σε Thai Fight αλλά και Max Muay Thai, έρχεται στην Ελλάδα για το MTGP με μόνο σκοπό όπως μας έχει δηλώσει την νίκη και να δώσει ένα μάθημα πραγματικού Muaythai αγώνα στον Έλληνα πρωταθλητή . Προβλέπεται ένας αγώνας που θα τραντάξει την αρένα του Εναστρον πολλές φορές».

Δείτε εν δράσει τον αντίπαλο του Μίλου.