24/04/2024

Άρωμα Muay Thai στο Gods of War

Δύο αγώνες ανακοινώθηκαν σήμερα από το promotion με τον Άρη Παναγιωτακόπουλου να κοντράρεται με τον Γιάννη Τσίγκο και τον Διαμαντή Στεφάνου να αντιμετωπίζει τον Θανάση Κουκουφίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας με τις ανακοινώσεις για την κάρτα αγώνων του GODS OF WAR 6 , πάμε σε δυο πολύ δυνατούς αγώνες Muay Thai .

Πρώτος αγώνας αυτός του Παναγιωτακόπουλου Άρη (Gkitsas Muay Camp) και του Τσίγκου Γιάννη (Pliakos Camp) , στα 71 kg , 3×3 . Ο Παναγιωτακόπουλος έρχεται από τη μεγάλη ανατροπή στο προηγούμενο Gods of War , που τον ανέδειξε νικητή απέναντι στο Μανώλη Παπά, ενώ ο Τσίγκος Γιάννης είναι ένας σκληρός αθλητής του Πλιάκος team , ο οποίος διακρίθηκε και στα πρόσφατα trials του Gods of War .

O 2ος αγώνας είναι μεταξύ του Διαμάντη Στέφανου (Xanthakis Team) vs Κουκουφίκη Θανάση (Fight Lab) , σε έναν αγώνα επίσης 3×3 στα 67 kg . O Στέφανος είναι κάτοχος της ζώνης WKU Hellas στο στυλ του muay thai, ζώνη που κατέκτησε το Σεπτέμβριο στη διοργάνωση του Master Βαγγέλη Ξανθάκη στο θέατρο Βράχων . Απέναντι του θα βρεθεί ένας έμπειρος αθλητής, ο Θανάσης Κουκουφίκης με προπονητή τον Χρήστο Σαλατά , εκπροσωπώντας τη νέα τους ομάδα, Fight Lab «.

koukoufikis_diamantis